به گزارش کسب و کار نیوز، رئیس اتاق اصناف ایران پیرامون مباحث مطرح شده در این نشست اظهار کرد: در این نشست ضمن بررسی برخی از مشکلات فروشگاه های زنجیره ای مقرر شد، ایده های جدید برای استفاده از زیرساخت ها و ظرفیت های فروشگاه های زنجیره ای در تامین کالای خرده فروشان مورد بررسی قرار گیرد.
صفایی ادامه داد: فروشگاه های زنجیره ای می توانند بخشی از کالاهای مورد نیاز یک خواربار فروشی را تامین کنند چرا که از زیرساخت هایی از جمله لجستیک، انبار و خرید تجمیعی بهره می برند. وی تاکید کرد: این طرح، چندین مزیت برای خرده فروشان دارد که یکی از این مزیت ها کاهش هزینه خرده فروشان در خرید کالا و نیز کاهش هزینه های لجستک و انبارداری و… است. از آنجایی که حجم خرید می تواند پایین بیاید لذا سرمایه درگردش کمتری نیاز خواهند داشت.
به دلیل استفاده از سیستم های نرم افزاری سرعت و دقت انبارداری و مشتری مداری افزایش خواهد یافت؛ به طوری که همیشه کالاهای مورد نیازشان تامین است و اصطلاحا تمام نمی شود و حسن دیگر این طرح اینکه کالاها، تازه تر و با تاریخ مصرف بیشتری به دست مصرف کنندگان می رسد. رئیس اتاق اصناف ایران گفت: این طرح در حال بررسی است و هنوز عملیاتی نشده است که طی نشست های آتی، ابعاد کارشناسی آن را بررسی خواهیم کرد.