صفحه اصلی / اسلایدر / کنترل بازار با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک
کنترل بازار با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک

کنترل بازار با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک

کسب و کار نیوز- به گفته مسئولان وزارت کار اجرای پروژه‌ کالابرگ الکترونیک ضمن تامین سبد غذایی خانوارها به مهار تورم و کنترل بازار کمک خواهد کرد.

به گزارش کسب و کار نیوز، مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی به دنبال تاکیدات رئیس جمهور و به منظور تأمین سبد غذایی خانوارهای کم‌درآمد و کمک به مهار تورم و ثبات بازار به اجرا درآمده است. در این مرحله خانوارهایی که جزو دهک یک تا سه هستند و یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت می کنند، در صورتی که ۷۰ درصد مبلغ یارانه خود که ۳۲۰ هزار تومان می شود را صرف خرید کالاهای اساسی پیش بینی شده در این طرح کنند، می‌توانند از افزایش ۲۰ درصدی یارانه که مبلغ ۸۰ هزار تومان است بهره‌مند شوند.

در این طرح ۱۱ قلم کالای اساسی شامل شیر کم چرب، پنیر، ماست پگاه،‌ مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی، قند و شکر،‌برنج ایرانی،حبوبات و گوشت منجمد گوساله جهت عرضه به خانوارها پیش‌بینی شده است و خانوارهای مشمول می‌توانند با نصب برنامه «شما» و یا شماره گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی مانده اعتبار خود مطلع شوند.

در همین راستا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرای پروژه‌ شبکه ملی اعتبار را در تحقق عدالت اجتماعی، مهار تورم و کنترل بازار موثر خوانده و گفته است: اجرای طرح کالابرگ در گستره ملی با هدف حمایت از سبد غذایی خانوارها و کنترل بازار دنبال می‌شود.

وی افزود: از سال گذشته و با تکمیل سامانه شبکه ملی اعتبار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح کالابرگ الکترونیک به صورت آزمایشی آغاز شد و در اسفندماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد.با توجه به تاکیدات رئیس جمهور تامین منابع مالی افزایش ۲۰ درصدی اعتبار یارانه کالابرگ در دستور کار دولت قرار گرفت و دولت در ادامه برای کل خانوارهای دهک های اول تا سوم این افزایش را اعمال می‌کند.

مرتضوی از برنامه‌ریزی برای افزایش حمایت‌های دولت در قالب طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و گفت: شبکه ملی اعتبار با هدف‌گذاری عدالت اجتماعی پیش می‌رود و همراهی استانداران در کشور و بسیج ظرفیت‌های استان به تسریع در اجرای فراگیر این طرح کمک می‌کند.

به گفته وزیر کار کسانی که از فرصت طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند می‌توانند از امتیاز ۲۰ درصد یارانه تشویقی بهره ببرند. اجرای این طرح با استقبال مناسب دهک‌هایی که مشمول شده‌اند، مواجه و مشکلات طرح هم برطرف شده است.امیدوارم در آینده اصلاحاتی در این طرح صورت گیرد و دهک‌های بیشتری را پوشش دهیم.

وزیر رفاه همچنین درباره ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیکی افزود: این طرح کاملا اختیاری است و ۱۱ قلم کالای متنوع معرفی شده و افراد می‌توانند به صورت اختیاری از این طرح‌ استفاده کنند.کسانی که ۷۰ درصد از یارانه خود را چه به صورت فردی چه خانوادگی در طرح کالابرگ استفاده کنند مشمول افزایش یارانه خواهند بود.

احمد وحیدی – وزیر کشور نیز روز گذشته از اتصال ده‌ها هزار فروشگاه زنجیره‌ای و غیر زنجیره‌ای در استان‌های مختلف کشور به سامانه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و اعلام کرد: دولت در راستای تأمین کالاهای اساسی برای مردم، این طرح را در دستور کار قرار داده و در این زمینه سامانه خوبی طراحی شده و ده‌ها هزار فروشگاه زنجیره‌ای و غیرزنجیره‌ای در استان‌های مختلف به سامانه متصل شده‌اند تا مردم بتوانند نیازهای خود را در قالب ۱۱ قلم کالای اساسی اعلام شده تأمین کنند.

به گفته وی مسئول اجرای طرح وزارت رفاه است ولی استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها نیز مشارکت دارند و آمادگی اجرای این طرح را دارند. آنطور که وزیر کشور گفته سامانه شبکه ملی اعتبار صرفنظر از تأمین کالاهای اساسی، می‌تواند کارهای دیگری از جمله زنجیره  تأمین مالی را ساماندهی کند.

استفاده از اعتبار برای خرید کالابرگ الکترونیک کاملا اختیاری است و خانوارها می‌توانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده و از هرفروشگاه یا سوپرمارکتی، کالای مورد نظر را تحت هر عنوان و برندی انتخاب کنند.

در حال حاضر فروشگاه‌های رفاه، افق کوروش، هایپرمی، دیلی مارکت، جانبو، گندم،‌هفت و وال مارکت به عنوان هشت فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای در این طرح ملی مشارکت دارند و در شهرها و روستاهای کوچک نیز برخی فروشگاه‌های خُرد به بارکدخوان مجهز شده‌اند تا دسترسی مردم به خرید کالابرگ الکترونیکی را فراهم کنند. به گزارش ایسنا، سامانه شبکه ملی اعتبار (شما) از طریق نشانی اینترنتی https://shoma.sfara.ir برای عموم مردم قابل دسترس است.

همچنین مطالعه کنید:

الزام صدور صورتحساب الکترونیکی از اول مهرماه

به گزارش کسب و کار نیوز، پیرو اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص شرایط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.