صفحه اصلی / اسلایدر / انتقاد کارگران از عدم برگزاری جلسات کمیته مزد/عدد سبد معیشت باید مقبول هر ۳ ضلع باشد
انتقاد کارگران از عدم برگزاری جلسات کمیته مزد/عدد سبد معیشت باید مقبول هر ۳ ضلع باشد

انتقاد کارگران از عدم برگزاری جلسات کمیته مزد/عدد سبد معیشت باید مقبول هر ۳ ضلع باشد

کسب و کار نیوز- نماینده کارگران در شورای‌عالی کار با انتقاد از عدم برگزاری جلسات کمیته مزد گفت: برای تعیین هزینه‌های معیشت ابتدا نیاز به برگزاری جلساتی با حضور شرکای اجتماعی و رسیدن به عددی که مقبول هر سه ضلع شورای‌عالی کار باشد، داریم.

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدرضا تاجیک، نماینده کارگران در شورای‌عالی کار با ابراز اینکه “منتظر برگزاری جلسات کمیته مزد هستیم” گفت: تا کنون حتی یک جلسه هم برگزار نشده است, معمولاً طبق سنوات قبلی جلسات شورای‌عالی کار برای دستمزد در روزهای پایانی سال جدی می‌شود.

وی با اشاره به تورم و جهش هزینه‌های سبد معیشت خانوار گفت: برای تعیین هزینه‌های معیشت ابتدا نیاز به برگزاری جلساتی با حضور شرکای اجتماعی و رسیدن به عددی که مقبول هر سه ضلع شورای‌عالی کار باشد، داریم.

تاجیک با تصریح به اینکه میزان افزایش حقوق کارگران باید به‌حدی باشد که حداقل‌های هزینه‌های زندگی کارگری را پوشش دهد، گفت: اما در زمان حاضر فاصله میان افزایش قیمت‌ها با حقوق و دستمزد کارگران و عدم پوشش‌دهی این هزینه‌ها به‌واسطه حقوق کارگران معنادار است.

نماینده کارگران در شورای‌عالی کار با بیان اینکه بدون تردید باید میزان افزایش حقوق کارگران به‌حدی باشد که طبق قانون آنان بتوانند نیازهای خود را تأمین کنند ادامه داد: متأسفانه در تعیین میزان حقوق و دستمزد جامعه کارگری به قانون عمل نمی‌شود.

تاجیک به بند دوم ماده ۴۱ قانون کار اشاره کرد و گفت: برای تعیین میزان افزایش حقوق کارگران طبق تبصره دو ماده ۴۱ قانون کار باید به میزان تورم و پوشش هزینه‌های زندگی جامعه کارگری توجه شود اما بی‌توجهی به قانون باعث شده است در زمان حاضر فقط ۳۵ درصد از هزینه‌های زندگی کارگران توسط حقوق و دستمزد دریافتی پوشش داده شود. نماینده کارگری از عدم برگزاری جلسات کمیته مزد انتقاد کرد و گفت: هرساله با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال بازی رسانه‌ها برای تعیین حقوق و دستمزد منطقه‌ای شروع می‌شود.

همچنین مطالعه کنید:

درآمد ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی دولت از مالیات در ۱۴۰۲

به گزارش کسب و کار نیوز، در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۸۰۵ هزار و ۹۲۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.