صفحه اصلی / اسلایدر / رئیس اتاق اصناف ایران/اصناف قیمت‌گذاری نمی‌کنند و تنها فروشنده کالا هستند
رئیس اتاق اصناف ایران/اصناف قیمت‌گذاری نمی‌کنند و تنها فروشنده کالا هستند

رئیس اتاق اصناف ایران/اصناف قیمت‌گذاری نمی‌کنند و تنها فروشنده کالا هستند

کسب و کار نیوز- رئیس اتاق اصناف ایران: اصناف قیمت‌گذاری نمی‌کنند و تنها فروشنده کالا هستند.

به گزارش کسب و کار نیوز، رئیس اتاق اصناف ایران با تأکید بر اینکه گرانی در حوزه اصناف نیست، اظهار کرد: اصناف اقدام به قیمت گذاری نمی کند و ایشان تنها فروشنده کالا و محصول هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، قاسم نوده فراهانی در گفتگو با بازار با بیان اینکه کالا به اندازه کافی در بازار وجود دارد، به بازار گفت: در هیچ بخشی کمبود کالایی وجود ندارد. اما نوسانات نرخ ارز و رشد نرخ تورم موجب شده که قیمت بسیاری از کالاها نسبت به گذشته افزایش پیدا کند.

او با بیان اینکه قبول داریم که قیمت ها نسبت به گذشته بیشتر شده، اظهار کرد: مهم ترین دلیل گرانی های اخیر نوسانات نرخ ارز و نبود ثبات در قیمت مواد اولیه است. اما متاسفانه کالاها که گران می‌شوند مردم کسبه را مسبب آن می دانند در صورتی که کسبه برای سود، درصد مصوب دارند و اگر از آن تخطی کنند بازرسان برخورد می‌کنند.به گفته وی، هر ریال افزایش قیمت ارز، قیمت سایر کالاها را هم تحت تاثیر قرار می دهد. چرا که بیشتر مواد اولیه ما وارداتی است.

فراهانی ادامه داد: طبیعی است که وقتی هزینه تامین مواد اولیه بالا می رود، قیمت محصول نهایی هم بیشتر می شود و نمی توان از تولیدکننده انتظار ثابت نگه داشتن قیمت ها را داشت. رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اگر دولت و رئیس کل بانک مرکزی بتوانند تورم و قیمت ارز را ثابت نگه دارند، حفظ ثبات در بازار کار ساده ای است. اما در شرایطی که قیمت دلار در بازار به صورت لحظه ای در حال تغییر است، ثابت نگه داشتن قیمت ها غیر ممکن است.

وی با بیان اینکه به دنبال گرانی های اخیر قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته و رکود سنگینی در بازار عرضه و تقاضا حاکم شده است، افزود: تقاضا بعد از گرانی دلار نسبت به گذشته حداقل ۲۰ درصدکاهش یافته است. نوده فراهانی همچنین از طرح هایی برای افزایش قدرت خرید خانوارها خبر داد و گفت: وزارت صمت به دنبال اجرای طرح هایی برای ایجاد رونق در بازار است که طراحی کارت هایی برای خرید کالا یکی از آنهاست که البته این طرح هنوز نهایی نشده است.

این فعال صنفی درباره وضعیت تسهیلات پرداختی نیز گفت: بیشتر واحدهای تولیدی هستند که مشمول دریافت تسهیلات از نظام بانکی می شوند. اما بازار به قدری راکد است که تقاضا برای گرفتن وام هم کمتر شده است.

برنامه ای برای برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم نداریم

وی همچنین این نکته را هم گفت که فعلا نمایشگاهی برای عرضه مسقیم کالا نداریم و اگر نیاز باشد فروش های فوق العاده را در واحدهای صنفی اجرایی خواهیم کرد. رئیس اتاق اصناف ایران در بخش دیگری از سخنانش درباره مالیات بیان‌کرد: تراکنش‌های بانکی یک فعال صنفی نمی تواند نشان دهنده درآمد بالای آن فرد باشد و باید در بحث اخذ مالیات شفاف عمل شود و هر تراکنش را نمی توان به عنوان خرید و فروش حساب آورد.

نوده فراهانی با تاکید بر اینکه تراکنش‌هایی که با کارت‌خوان‌ها انجام می‌شود، نمی‌تواند به عنوان سندی برای مالیات اصناف درنظر گرفته شود، ادامه داد: همه موارد این تراکنش‌ها منشاء درآمدی ندارند و براساس بررسی های انجام شده بیشتر این تراکنش‌ها مربوط به کسب و کار بوده و مابقی تراکنش ها به نوعی شخصی بوده یا درآمدی از محل این تراکنش نصیب فعال صنفی نشده است.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.