به گزارش کسب و کار نیوز، رکود اقتصادی صنایع در ۲۰۲۲ میلادی، شرکت های بزرگ را درگیر تورم فزاینده و عوامل دیگری کرد که به درآمد آنها خسارت زدند. بخش فناوری نیز به طور خاص تحت تاثیر این شرایط قرار گرفته زیرا بسیاری از شرکت ها پس از افزایش درآمد و تقاضای مشتری طی دوران همه گیری کرونا نیروی انسانی بیشتری استخدام کردند.
اما اکنون با کند شدن رشد اقتصادی، بسیاری از شرکت ها متوجه شده اند تعداد نیروی انسانی آنها زیاد است. متا، مایکروسافت، اسنپ چت و توئیتر از جمله نمونه های برجسته ای هستند که در ماه های اخیر انبوهی از کارمندان خود را اخراج کردند. به عنوان مثال متا ۱۱ هزار کارمند خود در سراسر جهان را اخراج کرد.
این رکود اقتصادی در حالی اتفاق می افتد که صنعت فناوری با چالش های زنجیره ذخایر و کمبود تراشه دست و پنجه نرم می کند که به دلیل محدودیت های مربوط به شیوع کووید ۱۹ در مراکز تولید مانند چین به وجود آمده اند. این بدان معناست که دسترسی به برخی سخت افزارهای فناوری سخت است و از سوی دیگر همین امر به افزایش قیمت برخی گجت ها منجر شده است. در ۲۰۲۲ میلادی این چالش ها در کنار وضعیت نابسامان اقتصادی جهان و افزایش هزینه های زندگی سبب شده بسیاری از شرکت های فناوری برای رشد کسب و کار خود یا حتی ثابت ماندن آن دچار مشکل شوند. این درحالی است که آگهی دهندگان نیز هزینه کمتری در این بخش صرف می کنند.
متا که به شدت به درآمد تبلیغات وابسته است، برای چند فصل متوالی با کاهش درآمد روبرو شد. در این میان شرکت های دیگر مانند آمازون، نینتندو و مایکروسافت نیز از کاهش درآمد یا ضرر در برخی فصل های سال خبر دادند. تحلیلگران پیش بینی می کنند عدم ثبات اقتصادی و کمبود تراشه در ۲۰۲۳ نیز ادامه یابد، این بدان معنا است که بخش فناوری ماه های سختی پیش رو خواهد داشت.