صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / آیت الله سیستانی: فجایعی که بسیاری از ملت‌ها و گروه‌های قومی و اجتماعی در جهان متحمل می‌شوند، در نتیجه سرکوب فکری و دینی و سرکوب آزادی‌های اولیه و نبود عدالت اجتماعی است / این موضوع نقش مهمی در ظهور برخی از جنبش‌های افراطی دارد
آیت الله سیستانی: فجایعی که بسیاری از ملت‌ها و گروه‌های قومی و اجتماعی در جهان متحمل می‌شوند، در نتیجه سرکوب فکری و دینی و سرکوب آزادی‌های اولیه و نبود عدالت اجتماعی است / این موضوع نقش مهمی در ظهور برخی از جنبش‌های افراطی دارد

آیت الله سیستانی: فجایعی که بسیاری از ملت‌ها و گروه‌های قومی و اجتماعی در جهان متحمل می‌شوند، در نتیجه سرکوب فکری و دینی و سرکوب آزادی‌های اولیه و نبود عدالت اجتماعی است / این موضوع نقش مهمی در ظهور برخی از جنبش‌های افراطی دارد

آیت الله سیستانی خاطرنشان کرد: فجایعی که بسیاری از ملت ها و گروههای قومی و اجتماعی در بسیاری از نقاط جهان – در نتیجه سرکوب فکری و دینی و سرکوب آزادی های اولیه و نبود عدالت اجتماعی- متحمل می شوند، نقش مهمی در ظهور برخی از جنبش های افراطی دارد. جنبش هایی که از خشونت کورکورانه علیه غیرنظامیان بی دفاع استفاده می کنند و به مراکز دینی و اماکن باستانی کسانی حمله می کنند که از نظر فکری و عقیده ای با آنها متفاوت هستند.

دفتر آیت الله سیستانی در خصوص این دیدار اطلاعیه ی منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: آیت الله سیستانی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) میگل آنجل موراتینوس معاون دبیرکل سازمان ملل و نماینده عالی اتحاد تمدن های سازمان ملل و مسئول تهیه برنامه اقدام سازمان بین المللی برای حفاظت از اماکن مذهبی را به حضور پذیرفتند.

نماینده عالی سازمان ملل درباره این طرح، اصول مبتنی بر آن و رویه های انجام شده در این زمینه توضیحاتی ارائه داد.

براساس این بیانیه، ایشان در این دیدار بر اهمیت دوچندان شدن تلاش ها برای ترویج فرهنگ همزیستی مسالمت آمیز، نفی خشونت و نفرت و تثبیت ارزش های همبستگی مبتنی بر توجه به حقوق و احترام متقابل بین پیروان ادیان و گرایش های فکری مختلف تاکید کردند.

آیت الله سیستانی در ادامه خاطرنشان کردند: فجایعی که بسیاری از ملت ها و گروههای قومی و اجتماعی در بسیاری از نقاط جهان – در نتیجه سرکوب فکری و دینی و سرکوب آزادی های اولیه و نبود عدالت اجتماعی- متحمل می شوند، نقش مهمی در ظهور برخی از جنبش های افراطی دارد. جنبش هایی که از خشونت کورکورانه علیه غیرنظامیان بی دفاع استفاده می کنند و به مراکز دینی و اماکن باستانی کسانی حمله می کنند که از نظر فکری و عقیده ای با آنها متفاوت هستند.

همچنین آیت الله سیستانی در ادامه بر لزوم پرداختن به پیشینه این پدیده های مردود و محکوم و اقدام جدی در راه رسیدن به درجه ای از عدالت و آرامش در جوامع مختلف که در خور شآن کرامت انسانی- آن‌گونه که خداوند متعال می‌خواهد- تاکید کردند و افزودند که این موضوع فضای مساعد برای گسترش افکار افراطی را تنگ می کند.

مرجع تقلید عالیقدر شیعیان در پایان از تلاش های سازمان ملل در این زمینه تمجید کرد و برای آقای موراتینوس در انجام مأموریتش آرزوی توفیق کرد و از او خواست تحیت ها ودرودهایش را به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحدبرساند.

نماینده عالی سازمان ملل: آیت الله سیستانی ستون جامعه و یک رهبر مذهبی جهانی است / پلاسخارت: ایشان بر همزیستی مسالمت آمیز همه اقشار عراق تاکید دارند

نماینده سازمان ملل پس از دیدار با آیت الله سیستانی گفت که درباره اهمیت درایت مرجعیت عالی دینی و حمایت ایشان از همزیستی مسالمت آمیز گفتگو کردیم.

خانم جنین هنیس پلاسخارت در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهارکرد: آیت الله سیستانی بر همزیستی مسالمت آمیز همه اقشار و اقلیت ها در عراق تاکید دارند.

در ادامه آقای میگل آنجل موراتینوس معاون دبیرکل سازمان ملل و نماینده عالی اتحاد تمدن های سازمان ملل نیز گفت: ایشان ستون جامعه یا مذهب شیعه هستند. بسیار مفتخر به دیدار ایشان شدیم. او یک رهبر مذهبی جهانی است.

وی افزود: همه به خاطر فعالیتهایش، رهبری اش و درایتش به ایشان احترام می گذارند . ایشان یکی از رهبرانی است که شورای امنیت از او تمجید می کند و از رهبرانی است که همیشه به اعتدال و حمایت از بشریت فرامی خوانند.

همچنین مطالعه کنید:

پزشکیان در اجلاس بریکس پلاس/بریکس، الگوی موفق همکاری برای رهایی از یک‌جانبه‌گرایی جهانی است

به گزارش کسب و کار نیوز ، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز(پنج‌شنبه) و یک روز پس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.