صفحه اصلی / سرخط خبرها / ملی پوش تیراندازی ایران صاحب سهمیه پارالمپیک پاریس شد
ملی پوش تیراندازی ایران صاحب سهمیه پارالمپیک پاریس شد

ملی پوش تیراندازی ایران صاحب سهمیه پارالمپیک پاریس شد

کسب و کار نیوز- نسرین شاهی با کسب مدال نقره مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان سهمیه لازم برای حضور در بازی های پارالمپیک پاریس را به دست آورد.

به گزارش کسب و کار نیوز، در ادامه رقابت‌های قهرمانی جهان تیراندازی ۲۰۲۲ العین امارات، امروز جمعه بیستم آبان ماه، نسرین شاهی در تپانچه بادی بانوان ماده P2 در مرحله مقدماتی در رده دوم ایستاد و به فینال صعود کرد و در این مرحله با کسب مدال نقره موفق به دریافت سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

بانوی تیراندازی کشورمان، بعد از تیم ملی والیبال نشسته مردان، دومین سهمیه کاروان ایران در پارالمپیک پاریس را کسب کرد.

زهرا غلامزاده دیگر ملی پوش کشورمان، در مرحله مقدماتی تفنگ خفیف ۵۰ متر ماده R9، در رده شانزدهم قرار گرفت و از راهیابی به مرحله فینال بازماند.

همچنین تمرین رسمی رقیه شجاعی در تفنگ خفیف سه وضعیت ماده R8 هم برگزار شد.

همچنین مطالعه کنید:

هزینه پنهان استخراج از جیب مردم برداشته می شود/برق دزدی برای رمزارز/هر ماینر به اندازه ۱۲ مشترک خانگی برق مصرف می‌کند

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.