به گزارش کسب و کار نیوز، طبق آمار ارائه شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به ایسنا، از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه، میزان تولید کل آهن اسفنجی بیشترین افزایش تولید را داشته و در مقابل کمترین میزان افزایش را مقاطع تخت در این مقایسه آمار به خود اختصاص دادهاند. در مجموع طی این مدت سه میلیون و ۲۰۶ هزار تن مقاطع تخت فولادی تولید شده است که نسبت به دو میلیون و ۸۲۵ هزار تن تولیدی در مدت مشابه سال ۱۴۰۰ رشد ۱۳ درص افزایش داشته است.
پس از آن تولید مقاطع طویل فولادی تولید شده در چهار ماه ابتدایی امسال معادل چهار میلیون و ۱۹۱ هزار تن نسبت به سه میلیون و ۶۶۳ هزار تن تولیدی طی چهار ماهه نخست ۱۴۰۰، رشد ۱۴ درصدی را تجربه کرده است.
شمش فولاد (فولاد میانی) نیز با افزایش ۱۹ درصدی تولید از هفت میلیون و ۴۸ هزار تن در مدت چهار ماهه ابتدایی سال گذشته به هشت میلیون و ۳۷۶ هزار تن در مدت مشابه سال جاری رسیده است.
محصولات فولادی و آهن اسفنجی نیز هریک رشد ۲۲ درصدی تولید را در مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کردهاند.
در حالیکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پااین آن بهترتیب پنج میلیون و ۵۷۵ هزار تن محصولات فولادی و ۱۰ میلیون و ۱۷۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید شده بود این میزان تولید در مدت مشابه امسال به شش میلیون و ۷۹۴ هزار تن برای محصولات فولادی و ۱۲ میلیون و ۳۸۳ هزار تن بریا آهن اسفنجی رسیده است.
رشد تولید فولادیها در حالی در مدت چهار ماهه نخست امسال ایجاد شده است که طبق آمار ارائه شده از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید انواع فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی در تیرماه سال گذشته نسبت به ماه پیش از آن (خرداد ۱۴۰۰)، کاهش شدیدی داشت و منجر به ثبت آمار کاهشی تولید در چهارماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ شده بود. این کاهش تولید از اثرات همان قطعیهای برق واحدهای تولیدکننده فولاد و عدم توجه به هشدارها رخ داده بود؛ اما آنطور که بهنظر میرسد، برقرسانی به صنایع در تابستان امسال مدیریت شده و مشکلی برای صنعت فولاد کشور که منجر به کاهش تولید شود، پیش نیامده است.