صفحه اصلی / اسلایدر / توزیع مرغ منجمد توجیهی ندارد/شرکت پشتیبانی مرغ‌های مازاد را خریداری کند
توزیع مرغ منجمد توجیهی ندارد/شرکت پشتیبانی مرغ‌های مازاد را خریداری کند

توزیع مرغ منجمد توجیهی ندارد/شرکت پشتیبانی مرغ‌های مازاد را خریداری کند

کسب و کار نیوز- مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: وقتی با مازاد تولید مرغ مواجه هستیم عرضه مرغ منجمد توجیهی ندارد و بایستی متوقف شود. همچنین شرکت پشتیبانی امور دام نیز باید نسبت به خرید مرغ مازاد مرغداران اقدام کند.

به گزارش کسب و کار نیوز ، حبیب اسدالله نژاد با بیان اینکه برخی از واحدهای مرغداری برای فروش مرغ هایشان دچار مشکل شده‌اند، اظهار کرد: انتظار ما از شرکت پشتیبانی امور دام این است که ضمن توقف فوری عرضه مرغ منجمد تحت هر عنوان و به هر طریقی، مرغ‌های مازاد را با فوریت از مرغداران خریداری کند و اجازه ندهد که مرغداران بیش از این ضرر کنند. وی ادامه داد: اگر این مرغ ها به موقع خریداری نشوند در سالن‌های پرورش می‌مانند وزن آنها زیاد می شود. در نتیجه تناژ مرغ زیادتری وارد بازار خواهد شد و تعادل بین  عرضه وتقاضا نیز بیشتر بهم می خورد و مرغداران متحمل ضرر و زیان زیادی می‌شوند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در پاسخ به اینکه چرا بیش از نیاز کشور جوجه ریزی شده که حالا مرغداران با مازاد مرغ مواجه شوند؟ گفت: نیازها در مقاطع مختلف متفاوت است. بر اساس رسم هر سال بعد از  تعطیلات عید با کاهش تقاضا و کاهش عرضه مواجه هستیم. ولی پیش بینی دولت این بود که با توجه به اینکه ماه رمضان را در پیش داریم با کاهش تقاضا مواجه نخواهیم شد. بنابراین بیش از نیاز کشور جوجه ریزی صورت گرفت. وی با اشاره به اینکه در راستای متعادل سازی عرضه و تقاضا بایستی توزیع مرغ منجمد متوقف شود، گفت: اساس توزیع مرغ منجمد تنظیم بازار است ولی وقتی با مازاد تولید مواجه‌ایم دیگر عرضه مرغ منجمد توجیهی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت تامین نهاده ها به چه صورت است؟ گفت: تامین، تخصیص و شارژ نهاده‌ها در سامانه بازارگاه دچار مشکل شده است و بارگیری نهاده‌ها نیز به درستی انجام نمی‌شود. از طرفی بسیاری از واردکنندگان با بهانه‌هایی چون عدم تخصیص ارز و عدم صدور مجوز گمرک نهاده‌های خریداری شده را ارسال نمی‌کنند. برخی از واحدهای مرغداری ۴۰ روز است که نهاده خریداری کرده‌اند ولی هنوز به دستشان نرسیده است. اسدالله نژاد در پایان گفت: البته  وزارت جهاد کشاورزی وعده داده است که این مشکلات ظرف یکی دو روز آینده رفع  شود.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.