به گزارش کسب و کار نیوز صادق ستاریفرد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به الزامات تربیت تمام ساحتی در دانشآموزان از جمله وجود معلم تمامساحتی، محتوای تربیت تمامساحتی و زیرساخت تمامساحتی اظهار کرد: اگر فضای مدرسه به عنوان کانون تربیتی محله، مناسب تربیت تمام ساحتی نباشد، تربیت تمامساحتی در حد شعار باقی میماند.
وی افزود: در راستای فراهمآوری زیرساختهای تربیت تمامساحتی، ساخت و بهینهسازی فضاهای ورزشی در ردیف برنامههای محوری این معاونت در سال آینده قرار گرفته است که ساخت سالن های چندمنظوره، زمین ساحلی و چمن مصنوعی از این جمله است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه توزیع بودجه مربوط با اولویت مدارس مناطق محروم، مدارس دوره ابتدایی، مدارس دخترانه و هنرستانها انجام خواهد شد گفت: علاوه بر این اعتباری نیز جهت تامین امکانات و تجهیزات لازم برای مراقبین بهداشت و سلامت در نظر گرفته شده است.
ستاریفرد به طرح اخیر این معاونت با عنوان آزادسازی اماکن ورزشی برای دانشآموزان و والدینشان اشاره کرد و گفت: بر این اساس اماکن ورزشی متعلق به آموزشوپرورش در روزهای پنجشنبه میزبان دختران دانشآموز و مادران آنها و در روزهای جمعه میزبان پسران دانشآموز به همراه پدران خواهند بود.
وی افزود: استفاده از اماکن در روزهای یاد شده رایگان است. آزادسازی ۴۰۰۰ مکان ورزشی تا پایان سال تحصیلی به تدریج و در همه استانها اجرایی خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه آغازگر این طرح وزارت آموزشوپرورش بوده و در سندتحول بنیادین آموزشوپرورش نیز تاکید شده است اظهار کرد: چندی پیش سند تحول دولت ابلاغ شد؛ نیاز است همه دستگاههای اجرایی از جمله وزارت ورزش، شهرداریها، نهادهای عمومی غیردولتی و دیگر وزارتخانهها مجموعههای ورزشی خود را آزاد اعلام و در اختیار عموم مردم قرار دهند تا شاهد افزایش نشاط عمومی و حضور و مشارکت مردم در برنامههای ورزشی و ارتقای سلامت عمومی کشور باشیم.
ستاریفرد افزود: با ابلاغیه سندتحول دولت دیگر هیچ مجموعهای نمیتواند و نباید مجموعههای ورزشیاش را در اختیار قشری خاص قرار دهد. مجموعههای بزرگ ورزشی هم باید امکان حضور رایگان مردم، دانشآموزان و خانوادههایشان را فراهم کنند.