صفحه اصلی / اجتماعی / استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح در پیشگیری از وقوع جرم
استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح در پیشگیری از وقوع جرم

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کرد؛

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح در پیشگیری از وقوع جرم

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: باید با تبادل اطلاعات از ظرفیت نیروهای مسلح استفاده کرد تا کارهای بزرگ در زمینه پیشگیری انجام شود.

به گزارش کسب وکار نیوز به نقل از مهر، سومین گردهمایی معاونین اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به صورت برخط به ریاست جهانگیر معاون اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه معاونین اجتماعی و پیشگیری ۳۱ استان کشور حضور داشته و استان‌های مرکزی، زنجان، خراسان جنوبی، قزوین و چهارمحال بختیاری به عنوان سرگروه گزارش عملکرد و پیشنهادات خود و زیرگروه‌ها را بیان کردند.

اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در ابتدای سخنان خود به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان آسیب‌های اجتماعی را مهم‌ترین مسئله و بزرگ‌ترین خطر در کشور می‌دانند. به گفته ایشان مسئله آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم باید به نحوی باشد که مسئولین احساس کنند آن مسئله برای خود و خانواده خودشان اتفاق افتاده است و با جدیت به حل آن بپردازند.

جهانگیر افزود: پرداختن به مسئله آسیب‌های اجتماعی و جرایم به عنوان یک وظیفه قانونی، شرعی و اخلاقی ما است که باید به آن احساس تعهد کنیم تا کار فقط جنبه تشریفاتی پیدا نکرده و به صورت عملیاتی انجام شود.

وی ادامه داد: زمانی کار ما از حالت تشریفاتی خارج می‌شود که خروجی کارمان را ببینیم و این امر مستلزم پرداختن به دو موضوع برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی است. یعنی پس از شناسایی آسیب‌ها و برنامه‌ریزی آن‌ها را اولویت بندی کنیم.

جهانگیر بیان کرد: این مسئله را باید بدانیم هم قوه قضائیه و هم سایر بخش‌ها در کشور وظیفه پیشگیری دارند. باید از دستگاه‌هایی که بودجه پیشگیری می‌گیرند مطالبه‌گر بود که خروجی کارشان چیست.

وی ادامه داد: ما به عنوان معاونت اجتماعی و پیشگیری این حق را داریم که بدانیم سایر دستگاه‌ها در امر پیشگیری چه اقداماتی انجام می‌دهند تا از آن الگو بگیریم و یا مانع از موازی‌کاری آن مسئله در سایر دستگاه‌ها شویم.

جهانگیر ضمن تاکید بر اهمیت همکاری سایر دستگاه‌ها با این معاونت عنوان کرد: وظیفه معاونت اجتماعی این است آمار و اطلاعات آسیب‌ها را احصاء و برای همراه کردن سایر دستگاه‌ها در اختیارشان قرار دهد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به استفاده از ظرفیت‌های نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در تمام عرصه‌ها حضور دارند و باید با تبادل اطلاعات از ظرفیت این سه مجموعه استفاده کرد تا کارهای بزرگ در زمینه پیشگیری انجام شود.

وی افزود: آموزش و پرورش یکی دیگر از دستگاه‌هایی است که در زمینه پیشگیری می‌تواند کارهای بزرگی انجام دهد زیرا از دوران دبستان حوزه تربیت و پرورش دانش‌آموزان را بر عهده دارد.

جهانگیر اظهار داشت: یکی دیگر از ظرفیت‌ها که درون قوه قرار دارد زندان‌ها است باید افرادی از معاونت پیشگیری به زندان‌ها بروند و پرونده مجرمان را مطالعه و آن‌ها را با کمک روانشناسان تحلیل کنند. زیرا از نتایج به دست آمده می‌توان برای راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی بهره برد.

وی در پایان گفت: بنا بر تاکید رئیس قوه قضائیه یکی از وظایف مسئولین این است که آسیب‌های اجتماعی را از نزدیک ببینند و در جریان این آسیب‌ها قرار گیرند؛ زیرا لمس موضوع با چیزی که از دور دیده می‌شود متفاوت است و می‌تواند در برنامه‎ریزی برای حل آن کمک کند.

همچنین مطالعه کنید:

قیمت بلیت پروازهای خارجی همزمان با افزایش ارز بالا می رود

به گزارش کسب و کار نیوز ، حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.