به گزارش کسب وکار نیوز به نقل از ایسنا، درباره برخی اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه دولت میوههای شب عید را گرانتر به مردم میفروشد گفت: من از قیمت اطلاع ندارم اما به شخصه با سیاست اجرای طرح ذخیره سازی مخالف هستم چرا که معتقدم طرح اشتباهی است که میوه داخل کشور را از میوه فروش خریداری کنی تا در شب عید عرضه کنیم درحالی که دولت یارانهای هم برای این بابت پرداخت نمیکند لذا نهایتا به جای اینکه میوه در دو روز پایانی سال گران شود، از دیماه گران میشود.
وی افزود: باید اجازه دهیم بازار کار خود را انجام دهد و اگر کمبود در میوهای وجود دارد برای واردات اقدام کنیم. در حال حاضر همان کاری که دولت انجام می دهد اتحادیهها هم انجام میدهند؛ از شهرستان دماوند و ارومیه و شمال خرید می کنند و با نگهداری در سردخانه، شب عید کاسبی میکنند. اتفاق حال حاضر این است که همه استانها به دنبال خرید از مراکز اصلی عرضه میوه هستند تا ذخیره سازی کنند یعنی ۳۱ استان به جان بازار افتادهاند و میوه از سطح شهر در حال جمع شدن است که گران شدن میوه را به همراه دارد.
وی ادامه داد: دو حالت وجود دارد، اگر وفور میوه داریم اجازه دهیم بازار کار خود را انجام دهد اگر کمبودی وجود دارد اجازه واردات کالا را بدهیم؛ مگر دولت بخواهد اختلاف قیمت را با یارانه بدهد یعنی هرکس میوه می آورد مبلغی توسط دولت یارانه داده شود که در حال حاضر دولت برای این کار پولی ندارد، لذا در این شرایط چرا باید دپو میوه انجام دهیم که هزینههای زیادی را برای دولت به همراه دارد لذا مخالفت خود با طرح ذخیره سازی را اعلام کردهایم.
معاون استاندار تهران تاکید کرد: در طول سالهای گذشته هم با اجرای این طرح توفیقی نداشتهایم به شکلی که سال گذشته دو بار قیمت پایین آوردیم تا به سطح قیمت بازار برسیم. البته امسال هم بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار طرح ذخیره سازی انجام خواهد شد و ۳۰۰۰ تن پرتقال و ۱۰۰۰ تن سیب برای استان تهران ذخیره سازی خواهد شد. تهران در شب عید با توجه به مراجعه زیاد شهروندان به سایر استانها، جمعیتش کم می شود لذا نگرانی برای شب عید و تامین میوه نداریم. از سوی دیگر نزدیکی استان تهران به استانهای شمالی و وجود شهرستان دماوند شرایطی را فراهم می کند که برای شب عید نگرانی نداشته باشیم.