صفحه اصلی / سرخط خبرها / مجلس به دنبال حمایت از کسب‌وکارهای خرد در بستر اینترنت است
مجلس به دنبال حمایت از کسب‌وکارهای خرد در بستر اینترنت است

قالیباف:

مجلس به دنبال حمایت از کسب‌وکارهای خرد در بستر اینترنت است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که مجلس به دنبال حمایت از کسب‌وکارهای خرد در بستر اینترنت است گفت که نباید پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه دیجیتالی باب شود که ظلمی غیرقابل جبران خواهد بود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره بررسی عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع بندی از مباحث مطرح شده و بعد از صحبت‌های وزیر ارتباطات گفت: پایه و اساس هوشمند سازی و دولت الکترونیکی، تحول در حکمرانی است اگر به دنبال عدالت به خصوص عدالت اجتماعی و اقتصادی هستیم راهی جز توسعه در این بخش‌ها نداریم که مبارزه با فساد و شفاف سازی را هم شامل می‌شود. لازم است وزیر ارتباطات به این موضوع توجه ویژه‌ای کند.

وزیر ارتباطات قول تکمیل شبکه ملی اطلاعات را داده است

وی با اشاره به موضوع زیرساخت‌ها گفت: مهم‌ترین موضوع امروز کشور شبکه ملی اطلاعات است که از نان شب هم واجب‌تر است، وزیر ارتباطات قول داده که شبکه ملی اطلاعات را تکمیل کند که طبیعتا نباید این کار به سال آخر عمر دولت موکول شود طبق برنامه وزیر باید هر سال بخشی از این اتفاق محقق شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی توجه و استفاده از نیروهای جوان را بسیار مهم خواند و گفت: وجود نیروهای جوان دانشمند در عرصه فناوری مهم‌ترین مزیت ما است. باید برای آنها بازار کار آماده شده و بسترهای کار برای آنها فراهم شود چون در غیر این صورت این نیروها را از دست می‌دهیم.

قالیباف با بیان این‌که در اقتصاد دیجیتال وضعیت خوبی نداریم، اظهار کرد: به نظر می‌رسد وضعیت ما در اقتصاد دیجیتال زیر پنج درصد است و در کشور ما با وجود نیروهای جوان در جی دی پی کمتر از پنج درصد هستیم. باید این موضوع در اولویت قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: امروز در شرایط کرونایی توجه به کسب و کارهای خرد در بستر اینترنت دغدغه جدی است باید توسعه و حمایت از این بخش به طور مداوم در دستور کار قرار گیرد.

مجلس به دنبال حمایت از مشاغل خرد در بستر اینترنت است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جوسازی علیه مجلس صورت گرفت مبنی بر این‌که در طرح حمایت از کاربران، مجلس شورای اسلامی به دنبال تعطیلی پلت‌فرم‌ها است. این حرف بی‌خودی است مجلس به دنبال توسعه و حمایت مشاغل به خصوص مشاغل خرد در اینترنت است که زندگی و آسایش مردم و کسب و کار مردم در آنجا قرار دارد و این شامل حوزه اقتصاد کلان هم می‌شود.

قالیباف اضافه کرد: اگر یک روزی خدمات مهندسی اولویت اول کشور بود، امروز در حوزه خدمات فنی و مهندسی، حوزه آی سی تی یکی از اولویت‌های کشور است که مجلس شورای اسلامی به آن توجه ویژه دارد.

در عصر کارهای دیجیتالی پروژه‌هایی نیمه‌تمام معنایی ندارد

وی خطاب به وزیر ارتباطات اظهار کرد: یک درد بی‌درمان در کشور داریم که بنا داریم در برنامه هفتم به آن توجه کنیم و آن تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام در کارهای ساختمانی و کاربردی است، اکنون متاسفانه شاهد هستیم که پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه مسائل هوشمندسازی در کشور هم آغاز شده، در عصر دیجیتال پروژه‌های نیمه‌تمام معنایی ندارد. نیمه‌تمام بدان معناست یعنی هزینه‌ها از بین رفته و بهره‌ای هم حاصل نشود ودر نهایت مشکلات بیشتر شود. هنوز کارت ملی هوشمند بلاتکلیف است این چه معنایی دارد.

وی ادامه داد: وقتی حرف از شفاف‌سازی، امنیت اقتصادی و حل مشکلات مردم و تسهیل در کسب و کار مردم می‌زنیم یعنی باید این موارد را حل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: موضوع دیگر الکترونیکی کردن سلامت است ما ارز ۴۲۰۰ تومانی را بدون محدودیت و با اولویت برای دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص می‌دهیم، اما گزارش‌ها حکایت از آن دارد که در حوزه سلامت الکترونیک با اغماض  پیشرفت ۲۰ درصدی داریم که این کار به مصلحت نیست.

قالیباف اضافه کرد: در نشست با قوه قضاییه بحث حدنگاری مطرح شد یکی از نابسامانی‌ها در حوزه حدنگاری برای زمین‌ها است. نباید اجازه دهیم در مجلس شورای اسلامی و دولت انقلابی این موارد حل نشود.

وی در پایان گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام دیجیتالی را در کشور فرهنگ نکنیم این ظلمی است که دیگر قابل جبران نیست. ما در اولویت‌های برنامه هفتم به این موضوعات توجه داریم البته بحث محتوایی در کنار زیرساخت‌ها وجود دارد که آن را در جلسه جداگانه‌ای مورد توجه قرار می‌دهیم.

همچنین مطالعه کنید:

ارزش بازار سرمایه به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید

به گزارش کسب و کار نیوز ، اطلاعات آماری نشان می‌دهد ارزش دلاری صنایع «محصولات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.