صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع
صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع

عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ضمن تاکید براینکه هیچ محدودیت و مانعی برای صادرات فولاد ایران به سوریه از طرف دولت این کشور اعمال نشده است، تحریم‌ها را مانع افزایش صادرات به این کشور دانست و محدودیت صادرات را حقیقت موضوع اعلام کرد.

سیدرضا شهرستانی موارد اخیر مطرح شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر محدودیت دولت سوریه برای صادرات فولاد ایران به این کشور را تکذیب و تصریح کرد: در حقیقت تحریم‌های ظالمانه علیه دو کشور ایران وسوریه سبب محدودیت‌ها در این زمینه شده و تجارت فولاد ایران ‌و سوریه را محدود کرده است. هیچ محدودیت و مانعی برای صادرات فولاد ایران به سوریه از طرف دولت این کشور اعمال نشده است اما همانطور که اشاره شد، تحریم‌ها مانع افزایش صادرات به این کشور شده است.

عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران ضمن یادآوری اینکه تحریم سبب شد که از بالغ بر یک سال گذشته، صادرات فولاد ایران به سوریه که عموما میلگرد بوده است، با محدودیت مواجه شود، اظهار کرد: محدودیت صادرات به سوریه به علت تحریم‌ها در سال جاری بیشتر هم شده است و ایران نمی‌تواند با حجم بالا فولاد و میلگرد را به سوریه صادر کند؛ بنابراین صادرکنندگان مجبورند بخشی زیادی از میلگردهای صادراتی را از طریق ترکیه و بخش کمی نیز از اقلیم کردستان به سوریه ارسال کنند.

وی افزود: حدود ۸۰ درصد صادرات فولاد ایران به سوریه، به میلگرد اختصاص دارد و حدود ۲۰ درصد نیز تیرآهن به این کشور صادر می شود. در مجموع هفت ماهه معادل ۵۷ هزار تن فولاد به ترکیه و ۶۵۰۰ تن فولاد به سوریه صادر شده است.

شهرستانی ضمن تاکید براینکه از این محدودیت صادرات فولا ایران به سوریه، تجار ترکیه بیشترین استفاده را می‌برند، گفت: همانطور که اشاره شد، دولت سوریه برای خرید فولاد از ایران هیچ محدودیتی به وجود نیاورده است و محدودیت‌ها به مسایل تحریم باز می‌گردد که سبب شده صادرات میلگرد و تیرآهن از ایران به سوریه با مشکلاتی مواجه شود که تبدیل به بهترین فرصت برای تجار ترکیه شده است. بطور مثال ترکیه هر تن میلگرد را ۵۷۰ تا ۵۸۰ دلار از ایران خریداری می‌کند و با سود ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلاری به تجار سوری می‌فروشد.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.