با بیان اینکه در هفتههای گذشته برخی از شرکتهای لوازم خانگی، محصولات خود از جمله اجاق گاز، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و غیره را بین ۵ تا ۱۰ درصد گران کردند، تصریح کرد: البته تولیدکنندگان برای افزایش قیمت باید از طریق سازمان حمایت اقدام کنند و قیمت جدید باید از سوی این سازمان اعلام شود.
این در حالی است که به گفته وی در چهار سال گذشته سازمان حمایت قیمتهای دقیق را روی سامانه ۱۲۴ بارگذاری نکرده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با بیان اینکه تولید کنندگان باید لیست سه ستونه قیمت، شامل قیمت درب کارخانه، عمده فروشی و قیمت مصرف کننده را به سازمان حمایت ارائه و این لیست در سامانه ۱۲۴ بارگذاری شود، تصریح کرد: در چهار سال گذشته این اتفاق نیفتاده، اما ما از سازمان درخواست داریم که این اقدام انجام شود.
پازوکی درباره دلیل این درخواست، گفت: وقتی گرانفروشی میشود، در سطح عرضه با خردهفروشان برخورد میشود و معمولاً این طور برداشت میشود که مغازه داران گرانفروشی میکنند. بنابراین ما برای شفاف سازی خواستار ارائه لیست قیمتها هستیم. از طرف دیگر، بدون لیست قیمت، مصرف کننده هم برای خرید کالای مورد نیاز خود سردرگم است.
به گزارش ایسنا، پیشتر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیدهها حاکی از این است که شرکتها میخواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارشهایی از افزایش قیمت برخی شرکتها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است. بر این اساس و با توجه به اظهارات اخیر یکی از معاونان وزارت صمت که تاکید کرد افزایش قیمت لوازم خانگی، بدون مجوز وزارتخانه بوده و غیرقانونی است، به نظر میرسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.