محسن صالحی نیا با اشاره به درخواست سال گذشته نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی و موافقت وزیر صمت گفت: ایدرو به عنوان متولی پیشبرد فعال سازی مجدد هپکو تعیین شده است.
وی ادامه داد: ارجاع سفارش های جدید ساخت ماشینآلات معدنی به این شرکت و ساماندهی نحوه واردات انواع ماشین آلات معدنی به کشور و بهره گیری از این فرصت جهت فعال سازی ظرفیتهای ساخت و ارائه خدمات توسط هپکو از سوی این سازمان پیگیری و محقق شده است.
به گفته وی، پیگیری برای تامین و ارائه ضمانتنامه به مشتریان و اخذ تسهیلات از سیستم بانکی برای تدارک قطعات منفصله خارجی و مواد خام داخلی جهت تولید و دستیابی به هدف فروش حدود ۵۰۰ دستگاه انواع محصولات معدنی برای سال ۱۴۰۰ اقدام دیگر ایدرو برای حمایت و فعال سازی شرکت هپکو بوده است.
صالحی نیا افزود: این اقدامات منجر به انعقاد قرارداد فروش ۱۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات معدنی و راهسازی از جمله عقد قرارداد ساخت گریدر با سازمان راهداری و حملو نقل جادهای، دامپتراک و تراک معدنی برای معادن بزرگ کشور همچنین تولید اولین سری بیل های هیدرولیکی ۲۲ تنی در هپکو شده است.
شرکت هپکو به دلیل پاره ای از مشکلات نظیر مدیریت ناکارامد، تحریم های بین المللی، عدم حمایت کافی از تولیدات داخلی و واگذاری نامناسب به بخش خصوصی در سال های گذشته با مشکلات عدیده ای همچون کاهش تولید و حذف این برند از بازار ماشین آلات راهسازی و معدنی مواجه شده بود.