صفحه اصلی / اجتماعی / بهزیستی: ۵۱ هزار کودک در کشور بر اثر کرونا پدر یا مادر خود را از دست داده‌اند
بهزیستی: ۵۱ هزار کودک در کشور بر اثر کرونا پدر یا مادر خود را از دست داده‌اند

بهزیستی: ۵۱ هزار کودک در کشور بر اثر کرونا پدر یا مادر خود را از دست داده‌اند

معاون سازمان بهزیستی گفته است که از آغاز همه‌گیری کرونا در کشور، ۵۱ هزار کودک پدر یا مادر خود را بر اثر این بیماری از دست داده‌اند.

معاون سازمان بهزیستی گفته است که از آغاز همه‌گیری کرونا در کشور، ۵۱ هزار کودک پدر یا مادر خود را بر اثر این بیماری از دست داده‌اند.

به گزارش «انتخاب»، حبیب‌الله مسعودی فرید گفته است: در دنیا یک میلیون و۲۰۰هزار کودک به واسطه شیوع کرونا یتیم شدند، به طوری که پدر یا مادرشان را از دست دادند. عده ای از کودکان نیز با کسانی غیر از پدر و مادر مثلا با پدربزرگ ها و مادربزرگ هایشان زندگی می کردند که گفته می شود عدد مذکور با احتساب این دسته از کودکان به حدود یک و نیم میلیون می رسد. اکنون نیز گفته می شود به ازای هر دو بزرگسالی که فوت می کنند یک کودک یکی از مراقبان خود را از دست می دهد. همچنین گفته می شود در دنیا تعداد بچه هایی که پدر خودشان را از دست می دهند دو تا پنج برابر کودکانی است که مادر خودشان را از دست می دهند، این درحالی است که در دنیا هر ۱۲ ثانیه نیز یک کودک به علت کرونا یتیم می شود. همه اینها یعنی فشار، استرس و اضطراب.

او که با روزنامه جام جم گفت و گو کرده، افزود: در ایران برآورد می شود که ۵۱ هزار کودک، پدر یا مادر خودشان را از دست داده اند که نیاز به حمایت دارند.

او درباره سایر پیامدهای اجتماعی همه‌گیری کرونا در کشور نیز گفته است که بر اساس «تماس‌ خانواده‌ها با اورژانس اجتماعی، آمار اختلافات حاد خانوادگی ۲۵ درصد افزایش یافته، ولی منجر به خشونت خانگی فیزیکی (زد و خورد) نشده‌ است».

مسعودی فرید همچنین با اشاره به این که در آمار همسرآزاری‌ و کودک‌آزاری در سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ تفاوت معناداری دیده نمی‌شود و پزشکی قانونی افزایش آمار خودکشی را در دوره کرونا تایید نمی‌کند، گفت که «به نظر می‌رسد این اطلاعات دقیق نیست».

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه با اشاره به وجود سه میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار زن‌سرپرست که حدود یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از آنها تحت پوشش بهزیستی و کمیته‌ امداد قرار دارند، گفت که دو میلیونی هم که تحت پوشش نیستند «لزوما نیازمند نبوده و شاید نیازمند هستند ولی مراجعه نکرده‌اند».

به گفته مسعودی فرید، هم‌اکنون ۳۰ هزار زن سرپرست خانوار پشت نوبت دریافت مستمری هستند، ولی درباره این که این آمار در دوره کرونا بیشتر شده یا خیر، «آمار دقیقی وجود ندارد».

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.