صفحه اصلی / اسلایدر / افزایش ۲۷ تا ۷۹ درصدی قیمت کالاهای اساسی از تیر ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ + سند

افزایش ۲۷ تا ۷۹ درصدی قیمت کالاهای اساسی از تیر ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ + سند

کسب و کار نیوز - بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی نشان می دهد که قیمت این اقلام در یک سال گذشته بین 27 تا 79 درصد افزایش یافته است.

به گزارش کسب و کار نیوز ، بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی و مهم نشان می‌دهد که قیمت اغلب کالاهای اساسی از تیرماه ۱۳۹۹ تا تیرماه ۱۴۰۰ رشد قابل توجهی داشته است.

براین اساس برنج پاکستانی باسماتی از تیرماه ۱۳۹۹ تا تیر ماه ۱۴۰۰ در مجموع ۲۷٫۴ درصد افزایش قیمت داشته است و از هر کیلوگرم ۱۹۳ هزار و ۷۹۴ ریال در تیرماه ۹۹ به هر کیلوگرم ۲۴۶ هزار و ۹۳۸ ریال در تیرماه ۱۴۰۰ رسیده است.

برنج تایلندی نیز ۷۹٫۳ درصد افزایش قیمت داشته است و از هر کیلوگرم ۸۸ هزار و ۷۵۴ ریال در تیرماه ۹۹ به ۱۵۹ هزار و ۱۳۳ ریال در تیرماه ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

براساس این گزارش، برنج طارم اعلا در بازه زمانی تیرماه ۹۹ تا تیرماه ۱۴۰۰ در مجموع ۳۹٫۴ درصد و برنج داخلی هاشمی درجه یک در همان بازه زمانی ۳۹ درصد افزایش قیمت یافته است.

شکر سفید که در تیرماه ۹۹ هر کیلوگرم آن به قیمت ۸۳ هزار و ۳۱ ریال بوده در تیرماه ۱۴۰۰ به ۱۳۴ هزار و ۱۵۴ ریال افزایش یافته است و به این ترتیب قیمت این محصول ۶۱٫۶ درصد افزایش داشته است.

هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوشت گوسفندی نیز در بازه زمانی یاد شده به ترتیب ۴۹٫۹ درصد و ۳۴٫۴ درصد افزایش قیمت داشته است.

گوشت مرغ تازه نیز از هر کیلوگرم ۱۶۷ هزار و ۸۰۴ ریال در تیرماه ۱۳۹۹ با ۵۷٫۶ درصد افزایش در تیرماه ۱۴۰۰ به ۲۶۴ هزار و ۴۷۷ ریال رسیده است.

همچنین مطالعه کنید:

تصمیمات مبهم در خصوص حذف ارز ترجیحی واردکنندگان را بلاتکلیف کرده است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، محمد مهدی نهاوندی در صبحانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *