صفحه اصلی / اسلایدر / برگشت تراکنش‌های حساب‌ بی هویت/ به بانک‌ها مراجعه نکنید
برگشت تراکنش‌های حساب‌ بی هویت/ به بانک‌ها مراجعه نکنید

معاون بانک مرکزی:

برگشت تراکنش‌های حساب‌ بی هویت/ به بانک‌ها مراجعه نکنید

معاون اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی ضمن توضیحاتی درباره برگشت خوردن تراکنش‌های حساب‌های بدون هویت گفت: نیازی به مراجعه و اقدام از سوی مردم و مشتریان بانکی نیست و بانک‌ها اقدامات لازم در این زمینه را انجام می‌دهند.

به گزارش کسب و کار نیوز ایسنا، بانک مرکزی اوایل بهمن پارسال تمام تراکنش‌های بانکی فاقد «کد شهاب» در ساتنا را برگشت زد و افراد حقیقی یا حقوقی که کدملی یا شناسه ملی خود را به بانک اظهار نکرده بودند، دیگر می‌توانستند از این خدمت بهره‌مند شوند.

از دیروز نیز، تراکنش‌های بدون کد ملی شخص حقوقی و شناسه ملی شخص حقوقی در «پایا» برگشت می‌خورد.

همچنین، طبق اعلام معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی به زودی شاهد عدم وجود تراکنش‌های بدون هویت در شبکه بانکی خواهیم بود.

در این زمینه، محمد رضا مانی یکتا درباره برگشت خوردن تراکنش‌های حساب‌های بدون هویت گفت: محدودیت‌های اعمال شده از روز گذشته، بخشی از سلسله تغییراتی است که شبکه بانکی در راستای اجرای مقررات مبارزه با پولشویی متعهد به انجام آن است.

وی افزود: این تغییرات شامل کنترل‌هایی است که بین سامانه‌های تسویه ساتنا و پایا بین بانک مرکزی و بانک‌ها انجام می‌شود که فاز اول آن در بهمن ماه سال گذشته در ساتنا انجام شد و فاز دوم آن از ششم اردیبهشت در پایا انجام می‌شود.

معاون اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، ادامه داد: بر این اساس از ارسال و تبادل تراکنش‌هایی که فاقد شناسه شهاب باشند یعنی مشتریان ارسال کننده این تراکنش‌ها در شبکه بانکی شناسایی هویتی دقیق نشده باشند و اطلاعاتشان در سامانه‌های مرتبط ثبت نشده باشند، جلوگیری می‌شود.

وی گفت: زمانی که مشتریان نسبت به افتتاح حساب در بانک اقدام کرده‌اند، اطلاعات آنها در سامانه نهاب بانک مرکزی ثبت و کد شهاب اخذ شده است. در حال حاضر بالغ بر ۹۸ درصد مشتریان حقیقی شبکه بانکی به طور کامل احراز هویت شده‌اند و در مورد سایرین نیز هماهنگی‌ها و کنترل‌های لازم با بانک‌ها انجام شده و تاکنون مشکلی پیش نیامده است.

مانی یکتا افزود: بر این اساس نیازی به مراجعه و اقدام از سوی مردم و مشتریان بانکی وجود ندارد و بانک‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.