صفحه اصلی / اصناف / افزایش ۳۴ درصدی تورم تولید کننده مرغداری‌های صنعتی
افزایش ۳۴ درصدی تورم تولید کننده مرغداری‌های صنعتی

مرکز آمار اعلام کرد؛

افزایش ۳۴ درصدی تورم تولید کننده مرغداری‌های صنعتی

کسب و کار نیوز - تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده در فصل زمستان در بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٤.٧ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل ٣٣.٥ واحد درصد افزایش دارد.

به گزارش کسب و کار نیوز، مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور تابستان ١٣٩٩ را اعلام کرد. بر اساس این گزارش تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣۴.٧ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١.٢درصد)، ٣٣.۵ واحد درصد افزایش دارد. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم «جوجه ی یک روزه» (٠.٩- درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم «مرغ گوشتی» (۵٣.١ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٩.٨ درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١۶.١ درصد)، ٢٣.٧ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٨، ٣٩.٨ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «جوجه ی یک روزه» (۶.٧ درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (١٢١.۵ درصد) می‌باشد.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ١۵, ٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (١٢.٩)، ٢.٣ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «جوجه ی یک روزه» (٠.٢- درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم «کود» (۵۵.٢ درصد) می‌باشد.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٩ نشان می‌دهد که شاخص اکثر استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان بوشهر با ٧۶.٣٢ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان گیلان با ١.٩٩ درصد کاهش می‌باشد.

مقایسه شاخص کل استان‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌دهد که اکثر استان‌ها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ١٨۴.٩۴ درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان گیلان با ٨.۵٩ درصد کاهش می‌باشد.

همچنین مطالعه کنید:

افزایش قیمت برنج و حبوبات در ماه گذشته

به گزارش کسب و کار نیوز، حسین فرهادی سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی بیان داشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.