صفحه اصلی / سرخط خبرها / امضای قرارداد ساخت کارخانه دوم کنسانتره سنگ آهن اُپال پارسیان
امضای قرارداد ساخت کارخانه دوم کنسانتره سنگ آهن اُپال پارسیان

با حضور جعفری و پرویزیان انجام شد

امضای قرارداد ساخت کارخانه دوم کنسانتره سنگ آهن اُپال پارسیان

کسب و کار نیوز - قرارداد ساخت کارخانه دوم تولید کنسانتره سنگ آهن اُپال پارسیان، با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو و مدیر عامل بانک پارسیان امضا و مبادله شد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، مهندس وجیه اله جعفری رییس هیات عامل ایمیدرو ظهر در مراسمی که با حضور سهامداران، ‌کارفرمایان و پیمانکار طرح برگزار شد، گفت: احداث دومین کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن اپال پارسیان، گام مهمی در جهت کاهش محرومیت،‌ توسعه صنایع معدنی،‌ افزایش اشتغال و درآمدزایی در منطقه سنگان است.وی با بیان اینکه این طرح زمینه سرعت گرفتن فعالیت های معدنی و مشارکت بخش خصوصی را فراهم می کند، ‌ادامه داد: اجرای این پروژه یکی از روش هایی است که به هدایت نقدینگی جامعه به سمت فعالیت های تولیدی و مولد کمک شایانی می کند.کوروش پرویزیان مدیر عامل بانک پارسیان در این نشست گفت؛ بانک پارسیان توسعه مناطق مرزی و کم برخوردار از جمله سنگان را همواره مد نظر داشته و سرمایه گذاری در این طرح نیز در همین راستا انجام می شود.

پیش بینی راه اندازی زودتر از موعد

مسعود سمیعی نژاد مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان نیز اظهار داشت: با اجرای این طرح کارخانه دوم کنسانتره سنگ آهن اپال پارسیان به ظرفیت تولید ۲٫۴ میلیون تن ساخته خواهد شد. وی میزان سرمایه گذاری طرح را معادل ۱۴۵ میلیون یورو اعلام کرد و گفت: حدود ۸۰ درصد طراحی کارخانه دوم، مشابه کارخانه نخست اپال پارسیان در سنگان است. به گفته سمیعی نژاد به سبب آماده بودن شرایط و مقدمات، بخشی از امور طرح انجام شده و پیش بینی می شود زودتر از موعد مقرر راه اندازی شود. طبق قرارداد طرح فوق در مدت ۲۹ ماه ساخته خواهد شد.جعفر سرقینی مدیر عامل شرکت آسکوتک نیز با یادآوری اقدامات پیشین ایمیدرو در این پروژه، گفت: ایمیدرو از گذشته شریک این طرح بوده و زمینه تحقق آن را فراهم کرده بود. وی ادامه داد:‌ به زودی تامین تجهیزات کارخانه آغاز می شود.نخستین کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن از مجتمع معدنی سنگان در سال ۹۲ با ظرفیت تولید ۲٫۶ میلیون تنی از سوی ایمیدرو راه اندازی و دو سال بعد به شرکت اپال پارسیان (وابسته به سرمایه گذاری بانک پارسیان) واگذار شد. اکنون کارخانه دوم با ظرفیت تولید ۲٫۴ میلیون تن، با مشارکت ۶۰درصدی سرمایه گذاری پارسیان و ۴۰درصدی ایمیدرو در آستانه عملیات اجرایی قرار دارد.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.