صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / پارک ها مراکز رشد و شتاب‌ دهنده‌ها / اجرای برنامه‌های محرومیت زدایی در استان سیستان و بلوچستان
اجرای برنامه‌های محرومیت زدایی در استان سیستان و بلوچستان

توسط گروه جهادگران فناور پردیس

اجرای برنامه‌های محرومیت زدایی در استان سیستان و بلوچستان

گروه جهادگران فناور پردیس با همکاری پارک فناوری پردیس، پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، قرارگاه جهادی امام رضا(ع) و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقدام به برگزاری برنامه‌هایی به منظور محرومیت‌زدایی و توان‌افزایی در منطقه مک‌سوخته در استان سیستان و بلوچستان کرده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، این برنامه در دو بخش ارائه خدمات پزشکی و درمانی و بررسی فرصت‌های اشتغال پایدار در منطقه مک‌سوخته از توابع شهرستان سراوان برگزار شد؛ منطقه‌ای با حدود ۶۰۰ خانوار و جمعیتی بالغ بر ۲۵۰۰ نفر سکنه.

در بخش خدمات پزشکی در سه حوزه چشم‌پزشکی، دندان‌پزشکی و پزشک عمومی، بیش از ۱۲۰۰ نفر خدمت پزشکی دریافت کردند. از این تعداد بیش از ۲۵۰ ویزیت چشم پزشکی انجام شد که نیازمندی حدود ۸۰ نفر به عینک طبی شناسایی شده و کار تهیه آنها در دستور کار گروه قرار گرفت.

همچنین حدود ۲۰ نفر از بیماران چشمیِ نیازمند عمل جراحی و درمان‌های تخصصی به مراکز درمانی در مرکز استان ارجاع شدند و با پیگیری‌های بعدی، اقدامات لازم برای جراحی و انجام درمان‌های لازم صورت خواهد گرفت.

در بخش دندان‌پزشکی بیش از ۴۵۰ ویزیت صورت گرفت که از این تعداد حدود ۱۰۰ نفر خدمات جراحی و یا ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت و آمالگام دریافت نمودند. آموزش های مراقبت از دهان و دندان نیز به کودکان و مراجعه کنندگان ارائه شد.

همچنین در بخش خدمات پزشک عمومی، بیش از ۵۰۰ نفر مورد ویزیت قرار گرفته و داروهای لازم به مراجعان تحویل گردید.

در حوزه بررسی فرصت های اشتغال پایدار در منطقه نیز ضمن شناسایی ظرفیت‌های فعالیت های اقتصادی، برنامه‌ریزی لازم به منظور تشکیل کمیته تخصصی و انجام مطالعات تکمیلی برای راه‌اندازی کسب و کارهای مبتنی بر اقلیم و شرایط خاص منطقه صورت گرفت.

در این برنامه که با مشارکت و همکاری بیش از ۵۰ نفر و با صرف حدود ۱۲۰۰ نفر-ساعت صورت گرفت، بالغ بر ۳ میلیارد ریال خدمات ارائه شد. 

نقش شرکت های پارک فناوری پردیس و پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در زمینه کمک‌های فنی، تخصصی، کارافرینی و نیز حمایت‌های مالی پر رنگ بوده است.

شایان ذکر است، برنامه های این گروه در طول سال تداوم دارد و علاقمندان از بین متخصصان، فناوران و شرکت‌های دانش بنیان می توانند با حضور و مشارکت در برنامه های این گروه جهادی فناور، ضمن ایفای مسئولیت های اجتماعی، گامی در جهت توان افزایی و محرومیت زدایی از طریق توسعه اشتعال پایدار در مناطق محروم کشور بردارند.

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.