صفحه اصلی / اسلایدر / عمده برخورد با خودرو‌ها در محدودیت شبانه با دوربین است
عمده برخورد با خودرو‌ها در محدودیت شبانه با دوربین است

وزیر کشور:

عمده برخورد با خودرو‌ها در محدودیت شبانه با دوربین است

کسب و کار نیوز - وزیر کشور گفت: باید برای مقابله با کرونا به صورت هوشمند، پویا و موثر عمل کنیم و به همین دلیل هم شهرستان‌ها و شهر‌ها به عنوان مبنا تعیین شده‌اند.

به گزارش کسب و کار نیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا امشب ۲۶ آبان ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی محدودیت‌های جدید کرونایی پرداخت.

رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه مقرر شده است تا طرح جامعی را آماده کنیم تا براساس آن ضعف‌ها و نقص‌های تصمیمات قبل را پوشش دهیم گفت: باید در زمینه مقابله با کرونا به صورت هوشمند، پویا و موثر عمل کنیم در این مسئله مبنا را شهرستان‌ها و شهر‌ها گذاشته ایم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه مدیریت و کنترل ویروس کرونا هدف اصلی طرح محدودیت‌ها است اظهار کرد: کاهش تعداد بیماران و ورودی‌های بیمارستانی ضامن دستیابی به هدف طرح است. یکی از رکن‌های اساسی نوع تبلیغات، نوع آموزش و نوع اطلاع رسانی در خصوص بیماری کرونا است. صدا و سیما به عنوان رسانه پرقدرت، قوی و پرمخاطب ملی نقش بسیار مهمی را در این مقطع مانند مقاطع قبل باید ایفا کند.

وزیر کشور با اشاره به اینکه مردم به عنوان اصلی‌ترین پایه در این موضوع هستند ادامه داد: همه این کار‌ها برای مردم است و همه این کار‌ها با کمک مردم محقق می‌شود، اگر کمک مردم نباشد ما نمی‌توانیم کاری را انجام دهیم، در شرایط کنونی هیچ کس راضی به ایجاد ممنوعیت نیست، اصل بر برقراری ممنوعیت نیست، اما وقتی با اقلیتی مواجه می‌شویم که وظایف و مسئولیت‌های شان را انجام نمی‌دهند مجبور می‌شویم محدودیت ایجاد کنیم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: امیدواریم مردم با اعتمادی که به دولت و مسئولین دارند باور داشته باشند که همه این کار‌ها برای آنهاست، برای ما غم انگیز است که هر روز در اخبار با خانواده‌هایی که عزیزانشان را از دست می‌دهند مواجه شویم. همه کشور‌ها با این مسئله مواجه هستند ما متولی این مردم هستیم، ما مسئول و خادم مردم هستیم و مردم باید به خادمین خود توجه کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه برنامه محور سوم این طرح را تبلیغات، آموزش و اطلاع رسانی اعلام کرد و گفت: زمانی می‌توانیم مردم را در کنار خود داشته باشیم که مردم به خوبی توجیه و اقناع شوند و درنتیجه اجماع عمومی، همدلی محقق شود و همکاری صورت پذیرد که این کار برعهده رسانه‌ها و در رأس آن برعهده رسانه ملی است. وزارت بهداشت زمانی می‌تواند در کار خود موفق باشد که تبلیغات، اطلاع ر سانی و آموزش به خوبی انجام شود و این اقدامات بخش مهمی از بازدارندگی و پیشگیری را می‌تواند شکل دهد و تمامی این اقدامات برعهده رسانه‌ها است، پس باید همه دست به دست هم دهیم تا موفق شویم.

وی با اشاره به طرح جدید اعمال محدودیت‌های هوشمند گفت: این طرح شهرستان و شهر محور است و محورکار را بر شهرستان‌ها و شهر‌ها گذاشته شده است. در این طرح شروع مقابله تا سطح شهر تمرکز یافته و سعی شده تا همه اختیاراتی که می‌تواند به کنترل این موضوع کمک کند در چارچوب همین طرح، به فرمانداران داده شود. رحمانی فضلی با بیان اینکه این طرح، ۷ بخش دارد که شامل غربالگری، بیماریابی، تست حداکثری، قرنطینه، ردیابی، مشارکت عمومی، محدودیت سازی و اطلاع رسانی، تبلیغات و آموزش است تصریح کرد: این بخش‌ها باید به صورت مجموعه و با هم کار کند تا موفق شویم.

رحمانی فضلی درباره ایجاد نقاهتگاه ها برای قرنطینه بیماران گفت: بعد از ۸ ماه اقدامات مختلف قرار بر این شد تا یک مرکزیتی باشد تا بر تمام دستگاه‌ها نظارت داشته باشد. در این مرحله با موج سوم مواجه هستیم و لازم بود تا تمرکزی بر اجرای مصوبات انجام شود و این قرارگاه هم به همین دلیل برپا شد. بهداشت، مدیریت این مرکز و طراحی مورد نظر آنها، کار را دنبال کنند، چراکه در ابتدا برخی ضعف‌ها و نقص‌ها را در اجرای این طرح داشتیم البته این ضعف‌ها به معنای نفی زحمات دوستان نیست که صادقانه و ایثارگرانه آمده اند، بلکه برای این است که کار کامل شود. به منظور رفع مشکلات، وزیر بهداشت از ستاد مجوز گرفته اند که هر شهرستانی که نیاز به نقاهتگاه دارد، بتواند از هتل ها، مسافرخانه ها و اماکن دولتی استفاده کند.

وی ادامه داد: به منظور رفع مشکلات، وزیر بهداشت از ستاد مجوز گرفته اند که هر شهرستانی که نیاز به نقاهتگاه دارد، بتواند از هتل ها، مسافرخانه‌ها و اماکن دولتی استفاده کند.

وزیر کشور تاکید کرد: لازم بود یک بازنگری در روند مصوبات انجام شود چراکه از ۳ هفته پیش تا به امروز ۴۳ جلسه تشکیل و ۳۷۰ مصوبه صادر شده است و لازم بود تا تمام این مصوبات در دستگاه‌های اجرایی پیگیری شود. امروز آقای نمکی اعلام کردند از سه شنبه تست‌های فوری در اختیار قرار می‌گیرد و تست‌ها را به صد هزار در روز می‌رسانیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا با تاکید بر اینکه مردم ما هنوز نسبت به قرنطینه آموزش کافی را ندیده اند گفت: در ستاد مجوز گرفته شد از هتل‌ها و مسافرخانه هم برای قرنطینه استفاده شود. افرادی که شناسایی می‌شوند و در بیمارستان بستری نمی‌شوند رصد و کنترلی روی آن‌ها صورت نمی‌گیرد. اما از این به بعد با اپلیکیشن ماسک و با کمک وزارت ارتباطات این افراد از طریق موبایل آن‌ها رصد می‌شوند.

وی با تاکید به نیازمندی برای کمک‌های مردمی گفت: ما مبنای ممنوعیت را سه سطح زرد، نارنجی و قرمز قرار دادیم. اعمال ممنوعیت در ادارات، بخش‌های عمومی و اصناف است. همه این‌ها که گفته شد دارای سه رکن، وزارت بهداشت، تبلیغات و آموزش و مردم است.

وزیر کشور افزود: همه کار‌هایی که می‌کنیم برای این است که وزارت بهداشت خدمات خود را به خوبی انجام دهد. همه قدردان تلاش آن‌ها هستند. باید مردم ما نسبت به زوایای این بیماری آگاهی داشته باشند. همه این کار‌ها برای مردم و با کمک مردم است. هیچ کس راضی نیست ممنوعیت و محدودیت ایجاد شود، اما وقتی با یک اقلیتی مواجه می‌شویم که رعایت نمی‌کنند مجبور به قرار دادن ممنوعیت و محدودیت می‌شویم.

وی اظهار کرد: ما بین بد و بدتر و یا بدترین و بدترین‌ها تصمیم می‌گیریم. در ممنوعیت ساعت ۲۱ تا ۴ صبح باید مردم هم به ما کمک کنند. پیش بینی من این است که بین ۵۰ تا ۶۰ درصد خود مردم رعایت می‌کنند. کارمندان دستگاه‌ها از طریق سازمان خود شماره‌های پلاک خودرو‌های خود را به نیروی انتظامی می‌دهند تا جریمه نشوند، اما نیروی انتظامی حتما با تردد‌ها با حفظ کرامت مردم برخورد می‌کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا تاکید کرد: بخش خصوصی که ارباب رجوع ندارند می‌توانند با رعایت پروتکل‌ها و دستورات طرح ممنوعیت کار خود را ادامه دهند، ولی اگر ارباب رجوع دارند باید به لیست فعالیت مشاغل مراجعه کنند و از آن لیست تبعیت کنند. در مسافرت‌های بین شهری با حمل و نقل عمومی باید مسافران مشخص شوند که کرونا ندارند و ظرفیت آن وسیله نقلیه هم بیش از ۶۰ درصد نباشد.

رحمانی فضلی افزود: مردم، وزارت بهداشت و اطلاع رسانی و آموزش مردم سه رکن اصلی رسیدن به هدفِ مبارزه با ویروس کرونا است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره تشکیل قرارگاه عملیاتی گفت: بعد از ۸ ماه اقدام مختلف و فراز و فرود‌ها، مرکزی برای نظارت بر حسن اجرا و پیگیری امور اجرایی در تمام دستگاه‌های اجرایی به وزارت کشور سپرده شد. برای اینکه بتوان زنجیره انتقال را شناسایی و قطع کرد باید حلقه‌های تماس، شناسایی و ظرفیت آزمایش‌ها ارتقا پیدا کند، بنابراین از ۳ شنبه با ورود تست‌های فوری ایرانی، دایره تست‌های ما از ۴۲ هزار در روز به ۱۰۰ هزار تست در روز خواهد رسید.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه ردیابی الکترونیکی مبتلایان به عنوان مرحله چهارم از اهداف هفت گانه طرح جدید قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا است و در این مرحله از نرم افزار ماسک استفاده می‌کنیم اظهار کرد: استفاده از خدمات اتوبوس رانی و هواپیمایی برای مبتلایان به کرونا از دو هفته دیگر ممنوع است، از این پس به کمک وزارت راه و شهرسازی، تمام فرودگاه‌ها و قطار‌ها ملزم به استعلام الکترونیکی با کد ملی هستند و به مبتلایان به کرونا بلیت نمی‌فروشند و افراد مبتلا به کرونا هم تا ۱۴ روز حق سفر ندارند.

رحمانی فضلی گفت: با دسته بندی مناطق به سه سطح زرد، نارنجی و قرمز، اختیارات استان‌ها برای تصمیم گیری درباره کنترل کرونا افزایش داشته است.

همچنین مطالعه کنید:

تراز تجاری منفی ۷ میلیارد دلار شد/۸۳ درصد تجارت ایران با ۷ کشور

به گزارش کسب و کار نیوز، آخرین آمار تجارت خارجی کشور حکایت از آن دارد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.