صفحه اصلی / سرخط خبرها / با حضور رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ “اَبَر پروژه” انتقال آب از خلیج فارس به سیرجان، ۱۵ آبان افتتاح می شود
با حضور رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ “اَبَر پروژه” انتقال آب از خلیج فارس به سیرجان، ۱۵ آبان افتتاح می شود

رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد

با حضور رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ “اَبَر پروژه” انتقال آب از خلیج فارس به سیرجان، ۱۵ آبان افتتاح می شود

کسب و کار نیوز - رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: قطعه نخست "اَبَر پروژه" انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران، پنجشنبه 15 آبان ماه جاری با فرمان رئیس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، خداداد غریب پور افزود: قرار است قطعه نخست طرح به طول ۳۰۵ کیلومتر به مناسبت میلاد حضرت محمد (ص)، از خلیج فارس به سیرجان، افتتاح شود.

وی گفت: جمع هزینه در مرحله شیرین سازی و خط انتقال تا سیرجان، ۱۶۳۰۰ میلیارد تومان(ریالی و ارزی) است.

غریب پور ادامه داد: هدف عمده طرح، شیرین ‌سازی و انتقال آب نمک زدایی شده، توسط سه خط انتقال از خلیج ‌فارس به صنایع استان های هرمزگان، کرمان و یزد، تامین بخشی از نیازها و مصارف آب مجتمع‌های تولیدی در حال بهره‌برداری و طرح‌های توسعه مجتمع‌های معدنی و صنعتی، گل گهر، مس سرچشمه و چادرملو است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: مسیر خط انتقال از غرب بندرعباس شروع و بعد از تامین آب مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر به طرف مجتمع مس سرچشمه ادامه یافته و در نهایت به صنایع فولادی و معدنی استان یزد منتهی می‌شود.

راهبری ایمیدرو و سهامداری شرکت های بزرگ

وی با یادآوری اینکه پروژه فوق در راستای سیاست های کلان وزارت صنعت معدن و تجارت اجرایی شد، افزود: این پروژه با راهبری ایمیدرو است و شرکت های گل گهر، ملی مس و چادرملو سهامداران این طرح بزرگ هستند.

غریب پور گفت: قطعه نخست انتقال آب از تاسیسات آب شیرین کن گل گهر به طول ۳۰۵ کیلومتر خواهد بود. قطعه دوم انتقال از گل گهر به مس سرچشمه به طول ۱۵۰ کیلومتر و همچنین قطعه سوم انتقال از مس سرچشمه تا صنایع فولادی اردکان ۳۶۰ کیلومتر و انشعاب صنایع معدنی چادرملو ۱۵۰ کیلومتر خواهد بود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو عنوان کرد: در بخش تاسیسات آب شیرین کن در فاز نخست به مقدار ۱۸۰ میلیون متر مکعب در سال و ظرفیت تولید آن سالانه ۶۵۰ میلیون متر مکعب خواهد بود.

همچنین مطالعه کنید:

عرضه اولیه سهام نخستین شرکت دانش‌بنیان

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل فرابورس ایران با بیان این‌که به زودی عرضه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.