صفحه اصلی / اقتصادی / بورس / سهم ۳۷ درصدی «غصینو» از بازار بیسکویت کشور
سهم ۳۷ درصدی «غصینو» از بازار بیسکویت کشور

به مناسبت گشایش نماد شرکت صنعتی مینو در بازار دوم فرابورس اعلام شد

سهم ۳۷ درصدی «غصینو» از بازار بیسکویت کشور

کسب و کار نیوز - فرابورس ایران روز جاری میزبان مدیرعامل شرکت صنعتی مینو بود تا به مناسبت گشایش نماد «غصینو» در بازار دوم، محمدتقی قلندرکی توضیحاتی در مورد پیشینه تاسیس، محور فعالیت‌ها، برنامه‌های آتی و وضعیت مالی شرکت مینو به خبرنگاران ارائه کند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، مدیرعامل شرکت مینو در نودمین نشست خبری «یک دیدار، یک عرضه» با بیان اینکه این شرکت در سال ۵۱ در شهرستان خرمدره زنجان تاسیس شد، اظهار کرد: شرکت صنعتی مینو در سال ۱۳۷۳ از سهامی خاص به عام تبدیل شد و ترکیب هیات‌مدیره آن را نیز نمایندگانی از شرکت‌های «اقتصادی و خودکفایی آزادگان»، «صنعتی پارس مینو»، «خدمات مالی و مدیریت معین آزادگان»، «قاسم ایران» و «موسسه فرهنگی پیام آزادگان» تشکیل می‌دهند.

او با اشاره به اینکه شرکت مینو یک هلدینگ غذایی محسوب می‌شود که علاوه بر تولید محصولات مختلف در گروه شکلات، شیرینی و … اقدام به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های زیرمجموعه خود نیز می‌کند، افزود: ارزش سهام شرکت صنعتی مینو در بازار سرمایه به قیمت دیروز در حدود ۶۳ هزار و ۵۰۱ هزار میلیارد ریال بود و این شرکت ۵۲.۹۵ درصد از سهام شرکت پارس مینو، ۵۲٫۰۵ درصد از سهام شرکت شوکوپارس، ۲۳.۲۲ درصد از سهام شرکت مینو و ۸۷٫۱۲ درصد از شرکت قاسم ایران را در اختیار دارد.

قلندرکی درباره ترکیب سهامداری شرکت صنعتی مینو نیز گفت که شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان ۷۹٫۸۹ درصد و موسسه فرهنگی هنری پیام آزادگان ۱۱.۱۱ درصد از سهام شرکت مینو را در اختیار دارند.

او همچنین درباره جایگاه شرکت صنعتی مینو در صنعت شیرینی و شکلات کشور عنوان کرد: به گفته انجمن شیرینی و شکلات در تیرماه امسال، ارزش بازار شیرینی و شکلات ۱۶ تا ۱۷ هزار میلیارد تومان است که بر اساس محاسبات ما، شرکت صنعتی مینو ۸ درصد از این رقم را به خود اختصاص داده است.

به گفته مدیرعامل شرکت صنعتی مینو همچنین ۶۵ هزار نفر در صنعت شیرینی و شکلات کشور مشغول به کار هستند که ۹ درصد از این رقم در گروه صنعتی مینو اشتغال دارند.

قلندرکی با بیان اینکه شرکت صنعتی مینو در تولید بیسکویت لیدر بازار محسوب می‌شود، ادامه داد: رقمی در حدود ۳۶ تا ۳۷ درصد از تولید بیسکویت کشور در اختیار شرکت مینو است که برند ساقه طلایی از جمله محصولات آن به شمار می‌رود.

او درباره طرح‌های توسعه‌ای مینو نیز گفت: به منظور توسعه بازار بیسکوییت علاوه بر برند ساقه طلایی دو خط تولید بیسکویت نیز از کشورهای خارجی خریداری شده که یکی از این خطوط تولید یک ماه دیگر به ایران می‌رسد و محصولات جدید در این دسته نیز به تدریج وارد بازار کشور خواهند شد.

مدیرعامل مینو با اشاره به تنگنای تحریم‌ها، شیوع ویروس کرونا و تعطیلات ابتدای سال درباره وضعیت مالی شرکت اعلام کرد: با وجود این مسائل اما در ۶ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۸ با افت سودآوری روبه‌رو نشدیم و توانستیم مانند پارسال سود بسازیم ضمن آنکه در این مدت درآمدهای غیرعملیاتی نیز داشتیم و فروش سهام شرکت خودکفایی آزادگان در بازار سرمایه به عنوان درآمدهای غیرعملیاتی شرکت مینو بود که رقم حاصل از آن به سرمایه‌گذاری‌های دیگری در شرکت اختصاص می‌یابد.

لازم به ذکر است روز جاری سهام شرکت صنعتی مینو در نماد «غصینو» با قیمت هر سهم ۳۸ هزار و ۵۵ ریال در بازار دوم فرابورس ایران کشف قیمت و گشایش نماد شد. سهام این شرکت پیش‌ از این در تابلو زرد بازار پایه فرابورس معامله می‌شد که پس از ارتقای نماد، از دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه شاهد معاملات غصینو در بازار اصلی فرابورس خواهیم بود.

همچنین مطالعه کنید:

تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر/ رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری

به گزارش کسب و کار نیوز ، براساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی؛ میزان تخلیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.