کسب و کار نیوز - دکتر برات کریمی، مدیر عامل بانک دی طی پیامی فرا رسیدن هفته بانکداری اسلامی را به فعالان اقتصادی و کارکنان شریف نظام بانکی کشور به ویژه همکاران تلاشگر بانک ارزش آفرین دی تبریک گفت.
به گزارش کسب و کار نیوز، متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در دهم شهریور ۱۳۶۲ فصل جدیدی در نظام بانکداری کشور عزیزمان ایران رقم زده است. قانون بانکداری بدون ربا، با تمرکز بر حذف ربا نخستین گام اساسی را برای اصلاح نظام بانکی برداشته و این دستاورد عظیم که به واسطه دوراندیشی و دقت نظر معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) بدست آمده است، امروز با تمرکز و توجه به سایر مولفهها، اصول و مبانی شریعت و با تکیه بر چارچوب اخلاقی میتواند نقش کلیدی در اثربخشی بیشتر نظام بانکی، کاهش عملیات صوری و هزینه مبادله و در نهایت کمک به پویایی هرچه بیشتر اقتصاد کشور داشته باشد.
اکنون با گذشت نزدیک به چهار دهه از عمر بانکداری اسلامی در جمهوری اسلامی ایران شاهد دستاوردهای ارزشمندی در این زمینه هستیم. حتی به جرات می توان گفت در دهه اخیر، توسعه انواع مختلفی از موسسات مالی اسلامی در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی در سطح بین المللی با رشد چشمگیری مواجه بوده است که توانسته اند در فضایی رقابتی، قابلیت های خود را در «واسطه گری مالی منطبق با شریعت» به منظور رفع نیازهای بانکی مشتریان مسلمان و غیرمسلمان به خوبی نشان دهند. با توجه به این که یکی از مهم ترین تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در سالهای اخیر توجه به مسائل اقتصادی کشور بوده است، وظیفه بانک ها به عنوان قلب تپنده اقتصاد نسبت به اجرای صحیح و دقیق بانکداری اسلامی بسیار حائز اهمیت است چرا که بانکداری اسلامی با بهبود فضای کسب و کار و تامین مالی بخش واقعی اقتصاد می تواند بسترساز اقتصاد مقاومتی باشد، اقتصادی مبتنی بر پایه های منابع داخلی که در برابر فشارها و تحریم ها دچار بحران نمیشود.
اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم هیئت مدیره ضمن تبریک و گرامیداشت دهم شهریورماه و آغاز هفته بانکداری اسلامی به تمامی فعالان اقتصادی و کارکنان شریف نظام بانکی از فعالان پرتلاش و متعهد این بخش به عنوان همسنگران جبهه اقتصاد مقاومتی صمیمانه قدردانی نموده و از خداوند منان برای ایشان توفیق روز افزون مسألت دارم. امید است در سالی که به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مزین به سال «جهش تولید» شده است، شاهد رشد و ارتقای فرهنگ بانکداری اسلامی برای توسعه اقتصادی و خروج از مسائل و دغدغه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم.