به گزارش کسب و کار نیوز، مشاورعالی معاون علمی فناوری رییس جمهور در آغاز این نشست خبری عنوان کرد: این فراخوان تلاش میکند تا با حمایت از طرح های نوآورانه در زمینه فناوریهای زمینشناسی، معدن و صنایع معدنی، توسعه این حوزه را تحقق ببخشد.
مدیر طرح توسعه نوآوری و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی، حمایت از طرح های نوآورانه در زمینه های زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی، ایده هاى نو به منظور ارتقاى ایمنى معدنکارى در کشور، طرح هاى خلاقانه در حوزه ارتقاى سلامت با بهره از علم زمین شناسى پزشکى، ایده هاى فناورانه با هدف توسعه اکتشاف در عمق، طرح هاى نو با رویکرد توسعه فناورى جداسازى عناصر نادر خاکى، طرح هاى نو درجهت ارتقا فناورى ها و نوآورى هاى سنگهاى تزیینى، گوهرسنگها و کانى ها را از محورهای این فراخوان اعلام کرد.
مشاور عالی معاون علمی فناوری رییس جمهور، در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره میزان بودجه و حمایتهای مادی از طرح های فناورانه این حوزه گفت: محدودیت بودجه ای وجود ندارد و با عنایت ویژه معاون علمی فناوری رییس جمهور نسبت به حمایت از استارتاپ ها و شرکت های فناور و دانش بنیان، از طرح های نوآورانه و فناورانه کاربردی با توجه به محورهای یاد شده، حمایت ها انجام خواهد شد.
مدیر طرح توسعه نوآوری و فناوریهای حوزه معدن صنایع معدنی، با اشاره به ظرفیتهای پرشمار و نهفته کشورمان، جزیره هرمز را یکی از ظرفیتهای منحصر به فرد و نگین انگشتری زمین شناسی ایران عنوان کرد و گفت: هرمز به عنوان یکی از نمونه های بارز زمین شناسی انواع منحصر به فردی از کانی ها، سنگ ها، منابع معدنی و پدیدههای خاص زمینشناختی را در دل خود جای داده اما با دست اندازیهای بی رویه به خاک و منابع ارزنده این جزیره، خسارتهایی جبران ناپذیر به بار آمد که با نگاهی دوباره و به کمک ظرفیت زیستبوم دانشبنیان، باید از این ظرفیت صیانت شود. وی با اشاره به فرش های رنگی و زیبا از خاکهای هرمز اشاره کرد و گفت بهتر است شرایطی مهیا شود که فقط یکبار از این خاکها استفاده گردد و هرساله این خاکها مورد مصرف قرار نگیرد. نیاز است توجه جدی به این امر صورت گیرد چرا که با بهره برداری بی رویه از خاک ارزشمند این جزیره، اکوسیستم آن آسیب جدی خواهد دید.
مدیر طرح توسعه نوآوری و فناوریهای حوزه معدن صنایع معدنی با اشاره به حمایت از طرحهای اولویتدار در این حوزه گفت: در قالب این فراخوان ضمن بررسیهای کارشناسی توسط کارگروه های تخصصی مرتبط طرح های برتر و اولویتدار معرفی خواهد شد تا از حمایت های مادی و معنوی لازم برخوردار شوند.
وی ادامه داد: طرح توسعه معدن رسالت تسهیل گری و توسعه زیستبوم فناوریها و نوآوریهای معدن و صنایع معدنی را بعهده دارد و با حل مسائل کسب و کارهای دانش بنیان و نوپا، تسهیل و بهبود فضای کسب و کار، ایجاد بازار برای خدمات و محصولات دانش بنیان توسط معاونت علمی و فناوری، توسعه در این حوزه هموار می شود.
مدیر طرح توسعه معدن از توسعه زیستبوم نوآوری و فناوریهای معدن و صنایع معدنی در آذربایجان شرقی با انعقاد تفاهمنامهای میان طرح توسعه نوآوری و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی و منطقه ویژه فناوری ربع رشیدی تبریز خبر داد و گفت: رایزنی ها و جلساتی انجام شده و بزودی منطقه ویژه فناوری معدن درون این منطقه افتتاح شده و به بهره برداری خواهد رسید.
مشاور عالی معاون علمی فناوری رییس جمهور با اشاره به فعالیت بین المللی در این زمینه خاطرنشان کرد: با توجه به فراوانی منابع معدنی در کشور، در قالب طرح توسعه معدن اقدام به طراحی و ایجاد پلتفرم همکاریهای معدنی منطقه ای به منظور توسعه روابط اقتصاد معدنی با کشورهای منطقه ای کرده ایم.
در نشست خبری طرح توسعه معدن معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری مطرح شد
راه اندازی منطقه ویژه فناوری معدن و فراخوان حمایت از طرح های فناورانه معدنی
کسب و کار نیوز - در نشست خبری طرح توسعه نوآوری ها و فناوریهای حوزه معدن و صنایع معدنی با حضور کامبیز مهدیزاده مدیر این طرح، فراخوان جذب و حمایت از طرح های نوآورانه و فناورانه حوزه زمینشناسی، معدن و صنایع معدنی به منظور حمایت از صاحبان ایده و فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی، اعلام شد.