صفحه اصلی / اسلایدر / کم شدن عطر برنج در سفره‌ها
کم شدن عطر برنج در سفره‌ها

کم شدن عطر برنج در سفره‌ها

کسب و کار نیوز - جزء جدایی‌ناپذیر از سفره ایرانی که در سال‌های اخیر جای خود را به همتای هندی و پاکستانی خود داده و اکنون تبدیل به یک غذای نیمه لوکس شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، در ۴۰ سال اخیر به دلیل تحریم‌های گسترده و جنگ، سیاست‌های نظارتی و توزیعی مختلفی در حوزه برنج اعمال شد، از ممنوعیت حمل و نقل بین استانی برنج تا ممنوعیت صادرات،اما سرانجام این دلال‌ها بودند که نفع اصلی را در این میان بردند. به گفته فعالان این صنف قیمت خریداری شده از شالیزار تا قیمت مغازه ۱۰۰ درصد تفاوت دارد. بنا بر اطلاعات منتشر شده از مرکز آمار ایران برنج ایرانی از ابتدای سال روند صعودی خود را آغاز کرده است. در خرداد قیمت برنج ایرانی به ازای هر کیلو ۲۵ هزار و ۹۰۰ تومان بوده در حالی‌که سال گذشته همین موقع قیمت آن ۲۳ هزار تومان بوده است.

 

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.