به گزارش کسب و کار نیوز، در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و کاهش مسافر و سفرهای بین استانی که تا حدود ۸۰ درصد در ایام نوروز و تعطیلات قبل از آن ارزیابی شده بود رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری از این مسئله متضرر شدند و مانند دیگر مشاغل کسب و کار آنها نیز با مشکل مواجه شد. نهایتا عبدالهاشم حسننیا، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از تصویب و تخصیص اعتبار حدود ۷۰۰ میلیارد تومانی برای ۱۱۳ هزار و ۵۱ نفر راننده مسافری بین شهری در ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد که مقرر شد این رانندگان تسهیلات شش میلیون تومانی را با کارمزد ۱۲ درصد و بازپرداخت ۲۴ ماهه از تیرماه دریافت کنند.
اما به نظر میرسد روند ثبت نام و پرداخت این تسهیلات به کندی صورت میگیرد. چرا که داریوش باقرجوان مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در این باره به ایسنا گفت: تسهیلات کرونایی و روند پرداخت آن به کندی صورت میگیرد و با وجود اینکه تعداد زیادی از رانندگان ثبت نام کردند سایت و سامانه کارا جواب نمیدهد و با مشکلاتی مواجه است.وی افزود: از میان حدود ۱۱۳ هزار نفر راننده مسافری بین شهری که در ناوگان حمل و نقل عمومی مشغول به کار هستند تنها حدود ۴۰۰۰ نفر موفق شدند تا امروز تسهیلات شش میلیون تومانی کرونایی را دریافت کنند که حدود سه درصد از کل رانندگان میشود و از آنجا که تا پنجم مردادماه مهلت ثبت نام برای آنها در سامانه کارا تعیین شده بود درخواست کردیم تا این مهلت تمدید شود و همه رانندگان بتوانند در این سامانه ثبت نام خود را انجام دهند.
باقرجوان همچنین درباره برخی مشکلات بوجود آمده در پرداخت تسهیلات بانکی مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا به رانندگان اظهار کرد: برخی از بانکها با وجود مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سختگیری میکنند و تضامینی غیر از آنچه به تصویب رسیده را از رانندگان طلب میکنند، بنابراین رانندگان بین شهری در دریافت این تسهیلات با مشکلاتی مواجه شدند و بعضا با تأخیر این وام به آنها پرداخت میشود. از همه مسئولان بانکی و متولیان اصلی آن یعنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میخواهیم که این موانع را از سر راه بردارند تا رانندگان در دریافت این تسهیلات که قرار بود در تیرماه به حساب آنها واریز شود، دچار مشکل نشوند.