صفحه اصلی / اصناف / بازار / عمده فروشی اینترنتی و تاثیر آن بر خرید و فروش کالای دیجیتال
عمده فروشی اینترنتی و تاثیر آن بر خرید و فروش کالای دیجیتال

عمده فروشی اینترنتی و تاثیر آن بر خرید و فروش کالای دیجیتال

کسب و کار نیوز - عمده فروشی چیست و چه مزایایی دارد؟ با توجه به تاثیر کالای دیجیتال بر زندگی روزمره، نقش یک فروشگاه اینترنتی در خرید و فروش عمده محصولات دیجیتال چیست؟

عمده فروشی اینترنتی چیست؟

عمده فروشی به نوعی از تجارت گفته می شود که مقادیر زیادی کالا از تولید و پخش کننده به شرکت ها و صاحبان کسب و کار برای راه اندازی خرده فروشی ارائه می شود.

هر چند عمده فروشی سنتی هنوز بازار کار خود را دارد اما با توجه به نقش اینترنت در همه جوانب زندگی شخصی و اجتماعی، کسب و کارها هم کاملا تحت تاثیر آن بوده اند؛ به گونه ای که بسیاری از عمده فروشان مطرح به سمت فروش انبوه اینترنتی محصولات خود روی آورده اند.

اما چرا باید فروش عمده را به صورت اینترنتی انجام داد؟ این سوالی است که بسیاری از صاحبان کسب و کار از خود می پرسند. کسانی که اعتقاد دارند باید حضوری خرید و فروش خود را انجام دهند و به نظر آنها ابتدا باید کالا را دید و سپس خریداری کرد.

در ادامه با توجه به برشمردن مزایای عمده فروشی اینترنتی گفته می شود که شرکت ها و پخش کنندگان باید برای حضور در بازار رقابتی، به سمت فروش آنلاین بروند.

 

مزایای خرید و فروش انبوه اینترنتی

فروش اینترنتی

شاید بتوان مزایای زیادی برای عمده فروشی اینترنتی برشمرد اما سه مورد زیر می تواند دلیل اصلی تصمیم بسیاری از کسب و کارها برای فروش عمده محصولات خود باشد.

۱- دسترسی به مشتریان بالقوه بیشتر

حوزه فعالیت بسیاری از تولیدکنندگان و پخش کنندگان محدود به منطقه جغرافیایی خودشان است و معمولا برای خدمات رسانی وسیع تر دچار مشکل می شوند؛ ولی با وجود بستر اینترنت و راه اندازی خرید و فروش اینترنتی می توانند به مشتریان بیشتری از سراسر کشور و جهان دسترسی داشته باشند و آن ها را از مشتری بالقوه به مشتری بالفعل تبدیل کنند.

۲- توسعه کسب و کار

اگر بتوان با راه اندازی فرروشگاه اینترنتی عمده فروشی، مشتریان بیشتری را جذب کرد، پس می توان کسب و کار خود را روز به روز گسترش داد؛ زیرا با وجود مشتری های جدید و نیاز های آنان می توان در راستای اهداف خود، به گسترش حوزه کاری اندیشید.

۳- امنیت پرداخت در معاملات

از دیگر ویژگی بارز در این روش حذف روش های معاملاتی سنتی و پر ریسک مانند پرداخت با چک است. در این روش پرداخت ها به صورت آنلاین و ایمن انجام می شود. این موضوع باعث شده تا تامین کنندگان شرایط‌های ویژه ای را در فروش عمده اینترنتی خود در نظر بگیرند و محصولات خود را با تخفیف های ویژه به فروشی برسانند.

حال اگر بخواهیم از نگاه خریدار عمده هم ببینیم، مهمترین نکته، دسترسی به تنوع محصولات عمده با قیمت مناسب است؛ زیرا به صورت آنلاین و با چند کلیک می توان محصولات بسیاری از فروشگاه ها را با یکدیگر مقایسه و مناسب ترین آن ها را انتخاب کرد.

 

پخش عمده کالای دیجیتال در اینترنت

فروش محصولات دیجیتال در بستر اینترنت از رونق بالاتری نسبت به دیگر گروه کالاها برخوردار است؛ زیرا عموماً کسانی که از اینترنت استفاده می کنند کالاهای دیجیتال مورد نیاز خود را از فروشگاه های اینترنتی تهیه می کنند. به همین منظور بسیاری از فروشگاه های اینترنتی بزرگ علاوه بر خرده فروشی این محصولات به فکر تامین نیاز دیگر فروشگاه های اینترنتی و فیزیکی برآمده اند.

برای نمونه می توان به فروشگاه کاستکو (Costco) در ایالت متحده اشاره کرد که از بهترین و بزرگترین فروشگاه های حوزه فروش عمده اینترنتی است که علاوه بر کالای دیجیتال، محصولات متنوع دیگری را نیز ارائه می دهد.

فروش اینترنتی

در ایران هم فروش عمده اینترنتی چند سالی است رونق خوبی گرفته و بازار پر رقابتی دارد. در این بین می توان به عمده فروشی پلازا (پلازا پلاس) اشاره کرد. فروشگاه اینترنتی پلازا برای کسانی که به دنبال محصولات دیجیتال مانند موس، هدفون، پاوربانک، لوازم جانبی موبایل و … هستند نامی آشنا است.

با توجه به وجود محصولات تقبلی و مشابه با نمونه اصلی، نکته بسیار حائز اهمیت در خرید از فروشگاه های عمده، اعتبار فروشگاه و کیفیت محصولات است.

عمده فروشی های آنلاین بسیاری در اینترنت وجود دارد اما در این جا به دو نمونه موفق ایرانی و خارجی اشاره شد تا در صورت علاقه به فعالیت در این حوزه، بررسی دقیق تری از روند کاری این فروشگاه ها داشته باشید.

حتی اگر صاحب کسب و کار خرد هستید پیشنهاد می شود به فروشگاه های پخش عمده اینترنتی مراجعه و محصولات مورد نظر خود را با خواندن توضیحات آن ها انتخاب کنید.

همچنین مطالعه کنید:

صادرات غیر نفتی ۱۱۶ میلیون تن کالا طی ۹ ماه گذشته

به گزارش کسب و کار نیوز، فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران از افزایش صادرات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.