به گزارش کسب و کار نیوز، اسدالله احمدی شهریور با بیان اینکه واحدهای اغذیهفروشی برای ادامه فعالیت در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کردهاند و وزارت بهداشت نیز بر آنها نظارت دارد، اظهار کرد: تقریبا اکثر واحدهای اغذیهفروشی پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند، زیرا بحث حفظ جان مطرح است.
وی ادامه داد: اگر شهروندان با اغذیهفروشیای مواجه شدند که هیچ یک از پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکرد و مرتکب تخلف شده بود، میتوانند با شماره ۸-۶۶۴۹۴۶۵۷ که شماره اتحادیه صنف اغذیهفروشان و مواد غذایی تهران است، تماس بگیرند و تخلفات را گزارش دهند. اتحادیه نیز حتما پیگیر این تماسها خواهد بود.
رییس اتحادیه اغذیهفروشان و مواد غذایی تهران با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا بسیاری از واحدهای اغذیهفروشی سرمایههای خود را از دست دادند و نتوانستند مجدد به فعالیت خود ادامه دهند، گفت: به دلیل اینکه اوج فروش این واحد در اسفندماه بود، بسیاری از آنها مواد مورد نیاز خود را در بهمن ماه خریداری کرده بودند و همین امر باعث شد که تاریخ مصرف بسیاری از اجناسشان بگذرد و متحمل ضرر و زیان بسیاری شوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه اگر این واحدهای اغذیه فروشی بهداشت فردی و محیطی را رعایت نکنند و مشتری مدار نباشند، قطعا خودشان ضرر خواهد کرد و از دور خارج خواهند شد، گفت: واحدهای اغذیهفروشی موظف به استفاده از ماسک، دستکش، کلاه، روپوش و رعایت بهداشت فردی و محیط هستند.