به گزارش کسب و کار نیوز، سید علی اصغر میرابراهیمی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است که رستوران های می توانند بعد از عید فطر فعالیت خود را آغاز کنند، گفت: رستوران ها باید در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند. سپس این کد را درب رستوران نصب کرده و فعالیت خود را از سر بگیرند.
رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران ادامه داد:رستوران ها همچنین باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و دراین راستا تعداد صندلی ها به جهت رعایت فاصله اجتماعی کم خواهد شد و نظارت هایی نیز صورت می گیرد که رستوران ها با رعایت کلیه نکات بهداشتی به فعالیت خود ادامه دهند.