صفحه اصلی / اصناف / مردم مایحتاج ماه رمضان را پیش‌خرید کرده بودند
مردم مایحتاج ماه رمضان را پیش‌خرید کرده بودند

وضعیت قیمت کالاها در بازار ماه رمضان

مردم مایحتاج ماه رمضان را پیش‌خرید کرده بودند

کسب و کار نیوز- مراجعات مردم به بازار برای خرید مایحتاج لازم برای ماه مبارک رمضان، نسبت به هفته‌های گذشته کمرنگ‌تر شده و آنگونه که فروشندگان می‌گویند، مردم مایحتاج ماه رمضان را قبلا پیش‌خرید کرده بودند.سه روز از آغاز ماه مبارک رمضان می‌گذرد و بازار به روال هر ساله برای خرید برخی کالاها با افزایش تقاضا روبرو است. البته شیوع کرونا این بار شکل و شمایل خریدها را تغییر داده و بیشتر به سمت خریدهای عمده یا خرید کالا از طریق سایت‌های اینترنتی پیش رفته است.

به گزارش کسب و کار نیوز، گشت و گذاری در بازار و صحبت با فروشندگان کالاهای اساسی در بخش‌های مختلف شهر، از سوپرمارکت‌ها گرفته تا فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای اگرچه نشان از فراوانی کالا و تلاش برای رقابت بیشتر در فروش از سوی تولیدکنندگان دارد، اما فروشندگان می‌گویند که مردم طی هفته‌های گذشته مایحتاج ماه مبارک رمضان را پیش‌خرید کرده و اکنون مراجعات آنها به فروشگاه‌ها و مراکز خرید کالاها و مایحتاج روزانه، کمتر از هفته‌های گذشته شده است.

واقعیت آن است که بعد از شیوع کرونا، سبک و روال زندگی بسیاری از شهروندان تغییر کرده و به دلایل متعدد، وضعیت فروش کالا در بازار نیز روال متفاوت‌تری را نسبت به سال‌های گذشته در پیش گرفته است. عده‌ای از مردم به دلیل رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، بیشتر در منازل می‌مانند و عده‌ای دیگر هم، با توجه به تعطیلات گسترده‌ای که پیش روی بسیاری از فعالیت‌ها قرار گرفته بود، تلاش می‌کردند تا مایحتاج خود را به صورت اینترنتی خرید کنند و شیوه کسب و کارها هم با این روند، به تناسب تغییر کرده بود.

اکنون علیرغم اینکه سه روز از آغاز ماه مبارک رمضان می‌گذرد و مصرف بسیاری از مردم در اقلامی همچون گوشت، مرغ، برنج، روغن و خرما و لبنیات با افزایش مواجه می‌شود، اما فروشندگان می‌گویند که همچون سال‌های گذشته، با افزایش یکباره تقاضا مواجه نیستند و عده‌ای از مردم به دلیل اینکه طی هفته‌های گذشته و به دلیل مراعات بیشتر برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری، کمتر وارد بازار شده‌اند، تلاش کرده‌اند تا از هفته‌ها پیش بخشی از خریدهای خود را انجام دهند و اکنون هم تقاضای مازادی به دلیل این ماه به بازار وارد نشده است.

بر اساس آنچه که ستاد تنظیم بازار اعلام کرده است، در حال حاضر، قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز وارداتی۴٢ هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم مرغ ١٢ هزار و هر کیلوگرم خرمای درجه‌یک ٢۴ هزار تومان است.همچنین بر اساس این مصوبات، قیمت هر کیلوگرم برنج هندی ١١٢١ هشت هزار، هر کیلو زولبیا و بامیه ٢۴ هزار و هر کیلو شکر، پنج هزار و ٩٠٠ تومان در نظر گرفته‌شده است. در عین حال، قیمت هر کیلو آش شله‌قلمکار و حلیم نیز ۲۵ هزار و آش رشته ۲۰ هزار تومان باید به فروش برسد.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.