به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, قاسم زاده با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا میزان مصرف گوشت و لبنیات در استان کاهش یافته است، گفت: البته کاهش مصرف مربوط به بخش خانگی نیست و استفاده آن ها در بخش خانگی تغییری پیدا نکرده است.
وی افزود: تعطیلی رستوان، آشپزخانه و هتل ها سبب شده است تا به طور کلی با کاهش مصرف مصرف گوشت و لبنیات مواجه شویم.
به گفته قاسم زاده میزان مصرف گوشت ۲۵ تا ۳۰ درصد در این استان کاهش یافته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شیوع ویروس کرونا تغییری در رفتار مردم برای مصرف شیر فله ایجاد کرده است؟ اظهارکرد: نه مقدار مصرف شیر فله طی این بازه یک ماهه در استان کاهش یافته و نه تغییری در رفتار مردم برای سوق یافتن آن ها به سوی مصرف شیر پاستوریزه ایجاد شده است.
این مسئول در ارتباط با قیمت گوشت سفید و قرمز نیز بیان کرد: هر کیلوگرم گوشت مرغ ۱۰۰۰ تومان و گوشت قرمز روند کند افزایشی را داشته است.
وی تصریح کرد: گوشت قرمز از سه ماه گذشته تاکنون هشت هزار تومان افزایش قیمت داشته است اما با تغییر مدیریت کشتارگاه صنعتی بجنورد طی چند روز گذشته دوباره پنج هزار تومان دیگر نیز به آن اضافه شده است.
رئیس اتحادیه قصابان بجنورد خاطرنشان کرد: اما تعطیلی جگرپزی، کله پزی و رستوران ها سبب شده است تا قیمت مشتقات گوشت همچون جگر، کله پاچه، دنده و … به شدت کاهش یابد و در حال حاضر فقط بخش خانگی آن را خریداری می کند و قیمت به ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان رسیده است.