-
چرا آموزشگاه هنر آشپزی
کلیه کلاس ها به صورت دمو است و مواد اولیه و ابزار تنها در اختیاراستاد قرار می گیرد.
کلیه دوره ها بر اساس سیلابس و دیپلم های استاندارد سازمان فنی و حرفه ای کل کشور بوده و دارای کد بین المللی مورد تایید سازمان جهانی کار با قابلیت ترجمه رسمی و معتبر در ۱۳۷ کشور عضو سازمان مذکور است.
سرفصل ها: ۱) دوره آموشی قنادی پایه ( درجه II فنی و حرفه ای ): مربی دوره: استاد ملیحه ایروانی فرد با بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس و دوره دیده کشور آلمان، کارشناس بین الملل
موارد آموزشی دوره: راحت الحلقوم ، شیرینی کشمشی، دسر کرم بادام، کیک خرما گردو، کیک صبحانه دورنگ ، کرم باواریا ، مافین شکلاتی ، نان خامه ای، نخودچی ، شکلات سوئیسی ، شیرینی دانمارکی، کرم وانیل ، پفک گردوئی، شیرینی نارگیلی، فلوارنتین ، کوکیز فرانسوی، رولت خامه ای ، سوهان عسلی، لطیفه ، نان نارگیلی،پای سیب، چیز کیک توت فرنگی، کیک مکزیکی، قطاب ، کوکیز بادام ، کیکم شیفون ، نان اسکون سیب ، کیک شربتی زعفراهنی ، تیرامیسو ایتالیائی ، پای میوه فرانسوی ، بیسکوئیت کرم دار و …
۲) دوره کیک ساز تر ساز ( از پایه تا پیشرفته ): مربی دوره استاد ملیحه ایرانی فرد با بیش از ده سال سابقه تدریس و دوره دیده کشور آلمان – کارشناس بین الملل
موارد آموزشی دوزه: آموزش دکور کیک از پایه تا پیشرفته همراه با پخت کیک پایه ، یادگیری صحیح الفبای کار با خامه و باترکریم و تزئینات آن ، پخت صحیح و برش اصولی کیک ، خامه کشی ، گاناژ کشی و کاور کیک های طبقاتی، تلفیق خامه و فوندانت در ساخت کیک های طبقاتی، تکنیک های کار با ماسوره ، کار با گیپور خوراکی و تور خوراکی، کار با مش اتنسنیل، آیسینگ،آموزش درست کردن آبنبات ، مرنگ تزئینی ، تزئین کاپ کیک و …
۳) دوره آشپزی پایه ( درجه دو فنی حرفه ای ): مربی دوره: استاد سیما شیرازیان با ۴۰ سال سابقه آموزشی، کارشناس بین الملل و پیشکسوت آموزش در تلویزیون
موارد آموزشی دوره ( بیش از ۱۱۵ آیتم آموزشی) :انواع لازانیا، انواع سالاد ، انواع پوره های الوان ، انواع دسر، میتلف ها، پودینگ ها، اردورها، سوپ ها، رستبیف ، کتلت روسی، کوفته سوئدی، کروکت مرغ، پیتزاها، چامین مرغف گراتینه ها، خورش های مجلسی، کباب های پایه، انواع پلو و …
۴) دوره آموزشی بین الملل( بیش از ۱۵۰ آیتم آموزشی ): مربی دوره: استاد سیما شیرازیان با ۴۰ سال سابقه آموزشی، کارشناس بین الملل و پیش کسوت آموزش در تلویزیون
موارد آموزشی دوره : انواع غذاهای فرانسوی ، ایتالیائی ، هندی، ژاپنی، ترکیه ای ، خاورمیانه ای ، دریائی ، مدیترانه ای و ..