صفحه اصلی / اسلایدر / اعداد و ارقام اقتصادی و کسب و کار در هفته اول بهمن‌ماه

اعداد و ارقام اقتصادی و کسب و کار در هفته اول بهمن‌ماه

کسب و کار نیوز - آمار گردشگران بین‌المللی در سال 2019، میزان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در کشورهای توسعه‌یافته و درحال‌توسعه جهان و آخرین ارقام از نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی در اتحادیه اروپا جزو مهم‌ترین آمارهای تجاری و اقتصادی منتشر شده طی این هفته بوده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق ایران، در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسب‌وکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانه‌ها، نهادهای اقتصادی ملی و بین‌المللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهم‌ترین آنها را می‌توان در موارد ذیل خلاصه کرد:

۱٫۵ میلیارد گردشگر

سازمان جهانی گردشگری: در سال ۲۰۱۹ حدود ۱٫۵ میلیارد گردشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف جهان بازدید کردند که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۸ تقریباً ۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۱٫۷ و ۱٫۶ درصد

صندوق بین‌المللی پول: نرخ رشد تولید ناخالص داخلی اقتصادهای پیشرفته جهان در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب ۱٫۷ و ۱٫۶ درصد پیش‌بینی می‌شود.

۶۹۵ میلیارد دلار و ۶۴۳ میلیارد دلار

کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد): در سال ۲۰۱۹ اقتصادهای توسعه‌یافته جهان در مجموع ۶۹۵ میلیارد دلار سرمایه مستقیم خارجی جذب کرده‌اند که این رقم ۶ درصد نسبت به سال قبل از آن کاهش یافته است. مجموع سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در کشورهای درحال‌توسعه جهان نیز در سال گذشته میلادی ۶۴۳ میلیارد دلار بوده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ تغییری نشان نمی‌دهد.

۱۸٫۱ میلیارد پوند

دفتر ملی آمار انگلیس: گردشگران بریتانیایی در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۸٫۱ میلیارد پوند در کشورهای مقصد هزینه کرده‌اند.

۱۸۱۹ میلیارد پوند

دفتر ملی آمار انگلیس: در پایان سال ۲۰۱۹ میزان بدهی دولت انگلیس بدون احتساب بدهی بانک‌های دولتی به ۱۸۱۹ میلیارد پوند رسیده است که در مقایسه با سال قبل از آن حدود ۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۱۸ درصد

یورو استات: سهم منابع تجدیدپذیر از منابع تولید انرژی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا ۱۸ درصد است که در این میان سوئد (۵۴٫۶ درصد) و هلند (۷ درصد) به ترتیب بیشترین و کمترین میزان استفاده از منابع تجدیدپذیر را به خود اختصاص داده‌اند.

۸۶٫۱ درصد

یورو استات: نسبت بدهی دولت‌ها به تولید ناخالص داخلی در کشورهای اتحادیه اروپا در پایان سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۹ به‌طور متوسط ۸۶٫۱ درصد گزارش شده است؛ این نسبت در پایان سه‌ماهه دوم سال گذشته ۸۶٫۴ درصد بوده است. کشورهای یونان (۱۷۸٫۲ درصد)، ایتالیا (۱۳۷٫۳ درصد)، پرتغال (۱۲۰٫۵ درصد)، بلژیک (۱۰۲٫۳ درصد) و فرانسه (۱۰۰٫۵ درصد) بالاترین نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی را در بین ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا داشته‌اند.

۱٫۳ میلیون خودرو

وزارت انرژی آمریکا: در حال حاضر بیش از ۱٫۳ میلیون خودروی برقی در خیابان‌ها و جاده‌های آمریکا در حال تردد هستند. این وزارتخانه (وزارت انرژی آمریکا) و آزمایشگاه‌های ملی وابسته به آن تلاش می‌کنند که با بهره‌گیری از مواد پیشرفته، باتری خودروهای برقی را ارتقا بخشند تا شهروندان بیشتری به خودروهای برقی علاقه‌مند شوند.

۵۰ تریلیون دلار

فوربس: نتایج مطالعات کارشناسان اقتصادی شرکت خدمات مالی و بانکداری مورگان استنلی حاکی از این است که به‌منظور متوقف شدن روند گرم شدن کره زمین، کشورهای جهان باید طی سه دهه آینده ۵۰ تریلیون دلار برای توسعه فناوری‌های کربن صفر (ZCT) سرمایه‌گذاری کنند.

۵٫۵ میلیارد دلار

بلومبرگ: نخست‌وزیر اوکراین اعلام کرد دولت این کشور حداکثر تا پایان سه‌ماهه نخست سال جاری میلادی می‌تواند فرآیند دریافت یک وام ۵٫۵ میلیارد دلاری از صندوق بین‌المللی پول را نهایی کند. مقامات صندوق بین‌المللی پول در اواخر سال ۲۰۱۹ موافقت خود را با اعطای این وام به اوکراین اعلام کردند.

۱۱ میلیارد دلار

بلومبرگ: توافق تجاری اخیر آمریکا و چین می‌تواند صادرات کشورهای عضو اتحادیه اروپا به چین را به میزان ۱۱ میلیارد دلار کاهش دهد زیرا بخشی از محصولاتی که چین به‌موجب این توافق پذیرفته است که وارداتشان را از آمریکا افزایش دهد، محصولاتی هستند که پیش از این از اروپا به چین صادر می‌شده‌اند.

۳٫۴ میلیون خودرو

سی‌ان‌ان: شرکت خودروسازی تویوتا ۳٫۴ میلیون دستگاه از خودروهایی که در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ به فروش رسانده است (عمدتاً از مدل‌های کرولا و آوالن) را به دلیل نقص در سیستم ایمنی سرنشین آنها فراخوان کرده است. بیش از ۸۰ درصد از این خودروهای فراخوان شده در آمریکا به فروش رسیده‌‌اند.

همچنین مطالعه کنید:

آیت الله رئیسی: تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است

به گزارش کسب و کار نیوز ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنیه در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.