به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، این همایش با حضور دکتر برات کریمی، مدیرعامل، نصرت الله شهبازی، رییس هیئت مدیره، دکتر فریدون رشیدی، نایب رییس هیئت مدیره، رحیم طاهری عضو اجرایی هیئت مدیره، مدیران و معاونین بانک ، روسای شعب و مدیران گروه مالی دی با هدف بررسی عملکرد بانک دی و آشنایی با دیدگاه ها و نقطه نظرات روسای شعب برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این نشست، مدیرعامل بانک دی ضمن ابراز خرسندی از ایجاد فرصت همکاری در بانک ارزش آفرین دی، بانک دی را بانکی تاثیرگذار در اقتصاد کشور دانست.
کریمی همچنین بر ضرورت تدوین برنامه های توسعه ای برای شرکت های گروه مالی دی و خدمت رسانی مطلوب به خانواده معزز شهداء و ایثارگران تاکید کرد و گفت: هیئت مدیره جدید به پشتوانه همدلی و سال ها فعالیت موثر در نظام بانکی کشور و امید به شکوفایی بیش از پیش بانک، عهده دار این مسئولیت شده است و یقین دارم که این عزم در سایه همراهی همکاران شعب و ستاد محقق خواهد شد.
تاکید بر اهمیت کسب درآمدهای غیرمشاع، ضرورت ارائه خدمات اعتباری و ارزی، ضمانت نامه های بانکی و تلاش برای کاهش قیمت تمام شده پول از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل بانک دی در این نشست بود.
نصرت الله شهبازی، رئیس هیئت مدیره بانک دی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تسریع در فروش اموال مازاد بانک به منظور بهبود نسبت کفایت سرمایه، خاطر نشان کرد: علاوه بر فروش اموال مازاد باید نشست های هم اندیشی بین شعب و ستاد تشکیل شود و جذب منابع ارزان قیمت به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: با نگاهی به صورت های مالی بانک دی و بررسی روندها و شاخص ها می توان به این نتیجه رسید که تغییر در مدل کسب و کار برای دستیابی به موفقیت در این بانک ضروری است و باید با حرکت در مسیر حرفه ای و تخصصی برای افزایش درآمدهای غیرمشاع، وصول مطالبات غیرجاری، جذب منابع ارزان قیمت و اعطای تسهیلات با رعایت بهداشت اعتباری تلاش کنیم.
رئیس هیئت مدیره بانک دی در ادامه به تشریح برنامه ها و سیاست های تیم جدید مدیریتی پرداخت و گفت: ایجاد شفافیت در حساب ها و دفاتر مالی به ویژه در بخش مطالبات غیرجاری، تدوین نظام نامه های اعتباری و وصول مطالبات مبتنی بر دستورالعمل های بانک مرکزی، فروش املاک تملیکی، پیاده سازی نظام مبتنی بر ارزیابی عملکرد شعب در قالب برگزاری همایش های فصلی، ارتقای ظرفیت ها برای طراحی محصولات جدید، افزایش نقدینگی در سهم بازار، برقراری عدالت در بین کارکنان و افزایش شایسته سالاری و تلاش در جهت تمرکز حساب های شرکت های اقتصادی زیرمجموعه بنیاد شهید در بانک دی مهم ترین برنامه های تیم مدیریتی جدید است که جزئیات آن به زودی ارائه خواهد شد.
فریدون رشیدی، نائب رئیس هیئت مدیره بانک دی نیز از سرعت ارائه خدمات بانکی و ارتباط با مشتریان به عنوان مهم ترین رکن موفقیت در رقابت با سایر بانک ها یاد کرد و نقش ضمانت نامه ها و بازاریابی برای جذب منابع ارزان قیمت را حایز اهمیت دانست.
نائب رئیس هیئت مدیره بانک دی با تاکید بر نقش نیروی انسانی در جذب منابع ارزان قیمت گفت: تلاش همکاران شعب باید در جهت کسب سپرده های ارزان قیمت باشد و نقش نیروی انسانی در تعامل با مشتریان و جذب سپرده های ارزان قیمت در این خصوص بسیار حایز اهمیت است.
وی با اشاره به نقش مهم ضمانت نامه ها در عملیات بانکی افزود: در گام اول باید هم زمان با اصلاح فرآیند اعطای تسهیلات، افزایش فعالیت شعب بانک در حوزه صدور ضمانت نامه ها در دستور کار قرار گیرد.
رشیدی همچنین با تاکید بر لزوم اعتماد به جوانان افزود: برای بهره مندی از افکار و ایده های خلاق و جدید باید به جوانان اعتماد کرد و به آنان فرصت اظهار نظر داد تا با اهتمام همه همکاران عزیز و توکل به خداوند متعال بتوانیم بانک را متحول کنیم.
رحیم طاهری، عضو اجرایی بانک دی نیز در این نشست با تشریح انواع ریسک های مرتبط با بانک به ریسک نقدینگی و ریسک شهرت اشاره کرد و گفت: بر اساس اطلاعات و ارزیابی های انجام شده و به منظور حرکت بدون درنگ برای تحقق اهداف، اقداماتی از جمله تغییر ساختار بانک در دستور کار هیئت مدیره قرار گرفته است که امیدواریم با ایجاد این تغییر زمینه مناسب تری برای فعالیت های بانک فراهم شود.
وی افزود: تیم جدید هیئت مدیره از توانایی و آمادگی لازم برای هدایت و پشتیبانی شعب بانک برخوردار است و با توجه به توانمندی سرمایه انسانی و ظرفیت های شعب بر این باور هستم که می توان با اقدامات ویژه، تغییری منحصر به فرد و چشمگیر در بانک ایجاد کرد.
طاهری با اشاره به ظرفیت های شعب در تامین منابع افزود: در این نشست با شنیدن نقطه نظرات کارشناسی شما همکاران عزیز یقین پیدا کردم که مجموعه بانک دی از توانایی لازم برای جذب منابع، ارائه خدمات مناسب و رشد و تعالی برخوردار است.
در این نشست، محصصی، مدیرکل طرح و توسعه بانک دی طی گزارشی با تشریح مواردی از جمله معرفی بانک و روند شکل گیری و تاسیس آن، جهت گیری های عملیاتی، وصول مطالبات غیرجاری، اصلاح روند اعطای تسهیلات، اصلاح ترکیب سپرده ها، بهای تمام شده پول، اقدامات اساسی، نتایج عملکردی بانک و شعب در شاخص های مختلف، دستاوردها و برنامه های پیش رو، گزارش عملکرد بانک را به حاضران در نشست ارائه کرد.
گفتنی است در این نشست، نمایندگان شعب تهران و شهرستان با بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود، پیشنهادها و راهکارهایی را برای تسریع در روند خدمت رسانی مطلوب تر به مشتریان مطرح و تبادل نظر کردند.