به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, منشی زاده امروز در جلسه کشاورزی گیلان از تلاش برای بهبود وضعیت محصول برنج در استان خبر داد و گفت: برای به دست آوردن نتایج مطلوب و ارزشمند برای محصول برنج در سالجاری بر اساس سیاستها و رسالت سازمانی، نیازمند همکاری و هماهنگی همه بخشهای تحقیقاتی، اجرایی، ترویجی و حمایتی هستیم.
وی با بیان اینکه این همکاری و هماهنگی باید در قالب یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین شود، افزود: یافتههای تحقیقاتی که توسط محققین موسسه تحقیقات برنج طی سالیان متمادی به دستآمده برای انتقال به مروجین و بهرهبرداران در جهت افزایش عملکرد یا کاهش هزینههای تولید باید در قالب برنامه سالانه پیشبینی و اجرایی شود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گیلان تصریح کرد: همچنین سیاستها و رسالت سازمانی که در بخش زراعت برنج مشخص شود از نظر رعایت اصول فنی و اعمال مدیریت بهینه نهادههای کشاورزی (آب، کود و سموم شیمیایی، ماشینآلات) و نیز تولید محصول گواهیشده (سالم) باید در قالب برنامه فوق مدنظر قرار گیرد.
منشی زاده خاطرنشان کرد: سایر موضوعات مرتبط با زراعت برنج از جمله مسائل مربوط به بیمه کشاورزی و حمایتهای لازم توسط ترجمانهای مرتبط شامل بانک کشاورزی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، سازمان آب، اداره کل هواشناسی و … باید برنامهها و سیاستها جهت بهبود وضعیت کشت و کار برنج در تمام مراحل و همچنین مسائل مربوط به پس از برداشت برنج از جمله صنایع تبدیلی و تکمیلی (شالیکوبیها) را اعلام کنند.
وی گفت: این موارد در قالب برنامه یکساله تهیه و تدوین شود و بر اساس این برنامه هر کدام از بخشها وظایف خود را انجام داده تا به هدف نهایی که همان بهبود وضعیت محصول برنج در استان است، دست پیدا کنیم.