صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / «شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان» در پارک فناوری پردیس تاسیس شد
«شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان» در پارک فناوری پردیس تاسیس شد

برای نخستین بار در کشور

«شورای حل اختلاف شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان» در پارک فناوری پردیس تاسیس شد

کسب و کار نیوز - «مجتمع شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به اختلافات شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان» برای نخستین بار در کشور تاسیس شد و فعالیت خود را در پارک فناوری پردیس آغاز کرد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک فناوری پردیس و قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، «مجتمع شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به اختلافات شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان»، برای نخستین بار در ایران، در پارک فناوری پردیس شروع به کار کرد. تاسیس این شورا با توجه به وجود هزاران مخترع و شرکت دانش‌بنیان در سراسر کشور، به ویژه در پارک‌های «فناوری» و «علم و فناوری» و ضرورت تاسیس شورای حل اختلاف با رویکرد «رسیدگی تخصصی به اختلافات مخترعان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علم و فناوری»، طراحی و اجرا شده است.

قضات این شورا علاوه بر داشتن اختیارات ذکر شده در مواد ۹ و ۱۱ قانون شوراهای حل اختلاف، مطابق با ماده ۸ قانون ذکر شده، به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی، امکان رسیدگی به اختلافات و ایجاد صلح و سازش در کلیه امور مدنی و حقوقی، کلیه جرائم قابل گذشت و جنبه خصوصی جرائم غیرقابل گذشت را نیز خواهند داشت. در صورتی که در تمامی قرادادهای بین اشخاص حقیقی و حقوقیِ فعال در جامعه علمی کشور، شرط داوری «شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به اختلافات شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان» لحاظ شود، طرفین قرارداد امکان بهره‌مندی از مزایای تخصصی شورا را خواهند داشت. همچنین امکان مراجعه به شورا، در صورت عدم پیش‌بینی نقش داوری برای شورا در قرارداد، بعد از وقوع اختلاف وجود خواهد داشت.

شایان ذکر است، تمامی مخترعان و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند جهت ارتباط با این شورا یا کسب اطلاعات بیشتر، روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با شماره‌های ۷۶۲۵۰۰۳۴ و ۷۶۲۵۰۰۳۳ تماس حاصل کنند.

گفتنی‌ است نهاد شورای حل اختلاف پس از افزایش حجم دعاوی و پرونده‌های ارجاعی به دادگستری، به منظور کاهش مراجعات مردمی و افزایش مشارکت‌ آنها در رفع اختلاف‌های محلی و حل مشکلاتی که ماهیت قضایی ندارند یا از پیچیدگی قضایی کمتری برخوردارند، تاسیس شد. بعد از مدتی با آشکار شدن ضرروت تخصصی شدن شوراهای حل اختلاف در جهت رسیدگی سریع‌تر و با دقت‌تر به پرونده‌ها، شوراهای حل اختلاف تخصصی تاسیس شدند. شوراهای حل اختلاف اصناف، مانند شورای حل اختلاف ویژه بانکها یا امور پزشکی، از این دسته هستند.

همچنین مطالعه کنید:

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری از ۲۰۶ همت گذشت

به گزارش کسب و کار نیوز، این تسهیلات را ۹۵۱ هزار و ۱۲۷ نفر از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.