صفحه اصلی / سرخط خبرها / کسب دانش فنی مهمترین گام بومی سازی معدن و صنایع معدنی

قائم مقام و عضو هیات عامل ایمیدرو در نشست «بومی سازی و ساخت داخل» تاکید کرد

کسب دانش فنی مهمترین گام بومی سازی معدن و صنایع معدنی

کسب و کار نیوز - قائم مقام و عضو هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: مهمترین گام در بومی سازی در بخش معدن و صنایع معدنی، کسب دانش فنی است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، عباس نعیمی در نشست بررسی بومی سازی و ساخت داخل در معدن و صنایع معدنی، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اولویت مهم بعدی پس از کسب دانش فنی، بومی سازی ساخت قطعات و وسایل مصرفی در بخش معدن و صنایع معدنی است.

وی با اعلام اینکه تنها ۳۳ درصد مردم جهان از دانش مالی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: ایران برای رسیدن به جایگاه کشوری توسعه یافته تا سال ۱۴۰۴، نیازمند افزایش دانش مالی و دانش فنی است. در همین راستا، ابتدا باید دانش فنی بومی شود؛ گرچه تاکنون کارهایی صورت گرفته و ما در نقطه آغازین قرار نداریم.

به سمت هدایت گری بومی سازی

نعیمی با تاکید بر حرکت از تصدی گری به هدایت گری ایمیدرو در بومی سازی بخش معدن و صنایع معدنی، افزود: یکی از نکات ضروری و مهم، ایجاد بخش مربوط به بومی سازی در کارخانه ها و ارتباط متصدی آن با ایمیدرو است.

وی بر لزوم تمرکز بر نقاط قوت و فرصت های این حوزه تاکید کرد و گفت: تحریم های ظالمانه علیه ایران به مراتب فرصت های بیشتری نسبت به تهدید ها فراهم کرده است. بنابراین باید از این فرصت ها برای رسیدن به نتیجه مطلوب، کمال استفاده را برد.

اقدام قابل تحسین ایمیدرو در تفکیک وظایف بومی سازی

امیرحسین نادری، مشاور رییس هیات عامل ایمیدرو نیز ضمن ارائه گزارشی از استراتژی ها و محورهای مهم در بومی سازی در بخش معدن و صنایع معدنی گفت: باید شاخص ها و اقدام های کلیدی شناسایی شوند. به عنوان مثال برای اینکه ارزبری در صنعت فولاد کاهش یابد، ابتدا باید پی برد که چه بخشی، بیشترین ارزبری را دارد و سپس اقدام لازم در این مورد را انجام داد.

وی به اقدام قابل تحسین ایمیدرو در تفکیک وظایف در حوزه بومی سازی اشاره کرد و افزود: با تفکیک وظایف موفقیت در هر بخش، کل صنعت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

نادری خاطرنشان کرد: بومی سازی و ساخت داخل در بخش معدن و صنایع معدنی، منجر به افزایش ثروت و درآمد ناخالص داخلی و همچنین ایجاد اشتغال خواهد شد.

هدفگذاری بلند مدت در بومی سازی

امیرخرمی شاد، معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو نیز در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت بومی سازی و ساخت داخل اظهار کرد: با توجه به اهمیت بومی سازی و ساخت داخل در تحریم های ظالمانه علیه ایران، باید هدفگذاری بلند مدت در این حوزه صورت گیرد و این کار را مقطعی و کوتاه مدت در نظر نگرفت.

همچنین محمد آقاجانلو، معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو، گفت: برای کسب دانش فنی، ابتدا باید فرآیندها و نیازها مشخص شوند و پس از آن، شرکت ها، ریسک های پروژه و نحوه تامین مالی را تعیین کنند.

وی استفاده از مشاور در بومی سازی دانش فنی را موثر دانست.

در این نشست که با حضور مدیران این سازمان برگزار شد چشم انداز، استراتژی ها، نقاط قوت و ضعف و همچنین فرصت ها و تهدیدهای پیش رو در بومی سازی و ساخت داخل در بخش معدن و صنایع معدنی مورد بررسی قرار گرفت

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است

به گزارش کسب و کار نیوز، داود منظور در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.