به گزارش کسب و کار نیوز، علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران در ادامه تاکید کرد: در عرضه شیرینی هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته ایم ، قیمت شیرینی کاملاً بستگی به قیمت مواد اولیه دارد، البته اگر مواد اولیه گران شود منجر به گرانی کالای تمام شده خواهد شد. وی با بیان اینکه تمامی صنوف تحت پوشش این اتحادیه آمادگی کامل برای شب یلدا را دارند افزود: این اعضاء به جهت تجربه و آگاهی از موقعیت ها و مراسم هایی که عرف جامعه است و مراجعه آحاد مردم به قنادی های بیشتر می باشد، خودشان با برنامه ریزی تلاش در جهت فراهم نمودن نیاز و تقاضای بازار را دارند، شب یلدا نیز از آن جمله مراسم سالیانه است، در این شب مردم با سفارش انواع کیک ها به اشکال انار، هندوانه و … همچنین، تقاضای شیرینی های تر، کره ای و دانمارکی به واحدهای صنفی قنادی مراجعه و نیازشان را تامین می کنند.
بهرمند در رابطه با فروش شیرینی های خانگی بیان داشت: مخالفتی با فعالیت هایی که وزارت کار مجوز صادر کرده نداریم؛ اما مسئولان دقت و توجه داشته باشند اگر برای اشتغالزایی قوانینی را وضع و صادر می کنند، برخی از مشاغل که با سلامتی افراد ارتباطی ندارد هیچ اشکالی ندارد اما پخت شیرینی در منزل با کدام ابزار و افراد و در چه شرایطی، بسیار مهم خواهد بود، چه آنکه فرد صنفی برای کسب پروانه از هفت خوان می گذرد و اتحادیه ۲۴ ساعته بر کارش نظارت دارد، اما پخت شیرینی متاسفانه در خانه، با کدام نظارت صورت می پذیرد؟ وی افزود: اتحادیه آمادگی کامل دارد تا هر گونه همکاری را در این رابطه با فعالان این مشاغل داشته باشد و حاضریم در ساماندهی آنها همکاری نماییم.