صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / عجله برای توافق تجاری با چین نداریم

وزیر بازرگانی آمریکا گفت

عجله برای توافق تجاری با چین نداریم

کسب و کار نیوز - وزیر بازرگانی آمریکا گفت رسیدن به یک قرارداد با چین که به نفع آمریکا باشد مهم تر از عجله برای امضای این قرارداد تا پایان سال جاری یا حتی سال آینده است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم؛ ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا تعیین هرگونه مهلتی را برای قرارداد تجاری با چین رد کرد و با حمله به شرکت بزرگ هواوی بیش از پیش امید برای پایان دادن به جنگ تجاری ۱۷ ماهه را از بین برد. این جنگ تجاری رشد اقتصاد جهان را کند کرده است.

وی طی مصاحبه ای گفت رسیدن به یک قرارداد با چین که به نفع آمریکا باشد مهم تر از عجله برای امضای این قرارداد تا پایان سال جاری یا حتی سال آینده است.

رئیس تجارت آمریکا گفت دو اقتصاد بزرگ جهان هنوز باید به جزئیاتی در مورد خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط چین، برخی مسائل ساختاری و یک مکانیسم اعمال فشار رسیدگی کنند تا بتوانند به یک قرارداد تجاری موقت برسند. ترامپ امیدوار بود این قرارداد ماه گذشته تکمیل شود.

ترامپ گفت امضای یک قرارداد تجاری موقت با چین احتمالاً به پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ می شود.

راس طی دیدارش از نیویورک گفت:« نکته ای که دونالد ترامپ می خواست به آن اشاره کند این بود که ما نیاز به یک قرارداد مناسب داریم. این که این قرارداد در همین دسامبر بسته شود یا دسامبر آینده یا هر زمان دیگری اهمیت چندانی ندارد. رسیدن به یک قرارداد خوب مهم است».

وی گفت:« مهم این است  به قراردادی برسیم که کارآمد باشد. اگر حالا قرارداد را با چین امضا نکنیم، رسیدن به آن زمان بسیار زیادی خواهد برد. رئیس‌جمهور های کمی هستند که بخواهند درگیر استرس ها و پیچیدگی های مذاکره با چین شوند».

وی گفت انتظار دارد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ را برنده شود، ولی اگر ترامپ شکست بخورد و هنوز قراردادی با چین بسته نشده باشد، این مشکل شخص دیگری است.

راس اشاره کرد ترامپ و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین باید قرارداد نهایی را تایید کنند.« ما مشاوره می‌دهیم. تصمیم گیرنده نهایی نیستیم».

وی همچنین شرکت بزرگ هواوی را هدف قرار داد و گفت این شرکت چینی که در لیست سیاه دولت آمریکا قرار گرفته ، عرضه کنندگانش را تشویق می‌کند با ادامه فعالیت هایشان از قوانین آمریکا سرپیچی کرده و تحریم‌های این کشور را دور بزنند.

راس تهدید اتحادیه اروپا برای تلافی عوارض آمریکا بر برخی محصولات فرانسه را رد کرد و گفت اروپا نسبت به آمریکا سیاست های محافظه کارانه تری دارد. ۱۷ محصول از ۲۱ محصولی که بین این دو بلوک تجاری معامله می‌شوند، در اروپا عوارض بالاتری دارند.

وی در ادامه بر اهمیت استفاده از اهرم عوارض علیه سایر کشورهایی که به عقیده واشنگتن از قوانین قدیمی تجارت جهان سوء استفاده و رقابت را برای شرکت‌های آمریکایی سخت می کنند، تاکید کرد.

همچنین مطالعه کنید:

خودرو ۶.۳ میلیارد دلار ارز گرفت

به گزارش کسب و کار نیوز ، بررسی جدیدترین آمار مربوط به تأمین ارز نشان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.