به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما, مرکز کرمانشاه، نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه قیمت گوشت قرمز در استان کرمانشاه در اوج گرانیها تا هر کیلوگرم ۱۱۰ هزار تومان و حتی در مقاطعی تا ۱۱۵ هزار تومان هم رفت
وی در ادامه با تاکید برروند نزولی قیمت گوشت قرمز و نظارت بر عدم افزایش قیمت دوباره در استان گفت: در بازار هر کیلوگرم گوسفند زنده با قیمت ۳۸ هزار تومان و هر کیلوگرم لاشه گوشت قرمز گوسفندی به قیمت ۹۲ تا ۹۳ هزار تومان عرضه میشود، ضمن اینکه گوشت قرمز لاشه گوساله نیز به قیمت هر کیلوگرم بین ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان عرضه میشود.
وی در ادامه با اشاره به افزایش چهار هزار تنی تولید گوشت قرمز استان در سال جاری، گفت: تا پایان امسال به رکورد ۴۰ هزار تن تولید گوشت قرمز خواهیم رسید این در حالی است که در استان میزان مصرف حدود ۲۷ هزار تن است که ۱۳ هزار تن آن مازاد بر مصرف استان است و این مازاد تولید به دیگر استانها فرستاده میشود.
حاتمی در ادامه با اعلام اینکه در استان دو کشتارگاه رسمی و ۱۳ کشتاره گاه کوچک کار میکنند تصریح کرد: بر اساس اینکه ما در سال ۹۸، ۵ برابر سال قبل نهاد دامی بین دامداران توزیع کردیم هیچ دامداری حق اضافه کردن قیمت را ندارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی
سقوط قیمت گوشت قرمز در استان کرمانشاه
کسب و کار نیوز :رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از کاهش قیمت گوشت قرمز در استان خبر داد و گفت: با توجه به پیش بینی تولید امسال ۱۳ تن گوشت مازاد بر مصرف در استان داریم