صفحه اصلی / اقتصادی / انرژی / هر وسیله نقلیه چه مقدار سهمیه سوخت دریافت می‌کند؟
هر وسیله نقلیه چه مقدار سهمیه سوخت دریافت می‌کند؟

نگاهی به جزئیات سهمیه‌ سوخت انواع وسایل نقلیه در طرح مدیریت مصرف سوخت

هر وسیله نقلیه چه مقدار سهمیه سوخت دریافت می‌کند؟

کسب و کار نیوز :طرح مدیریت مصرف سوخت با هدف کنترل مصرف سوخت در کشور، کاهش آلایندگی، افزایش توان صادراتی کشور، اختصاص منابع حاصل از آن به صورت مستقیم به مردم و نیز مبارزه با قاچاق سوخت اجرایی شد که در قالب آن به انواع سواری شخصی، موتورسیکلت، وانت، تاکسی‌ها، آمبولانس‌ها و سرویس مدارس، سهمیه‌ سوخت ماهانه اختصاص می‌یابد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از شانا, طرح مدیریت مصرف سوخت کشور از ساعت صفر روز جمعه (۲۴ آبان‌ماه) در کشور اجرایی شد و بر پایه آن توزیع سوخت بنزین در کشور برای انواع وسایل نقلیه از طریق کارت سوخت شخصی و براساس سهمیه تعیین‌شده انجام می‌شود. هدف از اجرای این طرح، کنترل مصرف سوخت با توجه به میانگین بالای مصرف سوخت در کشور، افزایش توان صادرات، مبارزه با قاچاق سوخت و اختصاص منابع حاصل از مدیریت مصرف سوخت به مردم به ویژه قشور ضعیف و کم درآمد به‌صورت مستقیم و نیز کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها و شهرها است.

بر اساس پنج اطلاعیه صادرشده از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در قالب این طرح برای انواع سواری شخصی، موتورسیکلت، وانت، تاکسی‌ها (شهری، بین‌شهری، ون، تلفنی و اینترنتی)، آمبولانس‌ها و سرویس مدارس سهمیه‌ سوخت ماهانه (بنزین با قیمت هر لیتر ۱۵۰۰ تومان) در نظر گرفته شده است که در این مطلب به شرح جزئیات این سهمیه شامل میزان و نحوه اختصاص سوخت پرداخته‌ایم.

در این طرح به انواع سواری شخصی بنزین‌سوز ۶۰ لیتر و به انواع سواری دوگانه‌سوز ۳۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای به نرخ ۱۵۰۰ تومان به صورت ماهانه اختصاص می‌یابد.

بر اساس این طرح، سهمیه بنزین انواع موتورسیکلت ۲۵ لیتر، سهمیه بنزین وانت‌های کم‌مصرف بنزینی ۲۰۰ لیتر در ماه و سهمیه بنزین وانت‌های کم‌مصرف دوگانه‌سوز ۶۰ لیتر در ماه است، همچنین سهمیه ماهانه انواع وانت پرمصرف بنزینی ۳۰۰ لیتر و  وانت دوگانه‌سوز ۱۲۰ لیتر در ماه است.

وانت مزدا، وانت پیکان و وانت تویوتا جزو وانت‌های کم‌مصرف هستند و وانت نیسان و کامیونت جزو وانت‌های پرمصرف به شمار می‌آیند.

تاکسی‌های شهری بنزینی ماهانه ۴۰۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای (۱۵۰۰ تومانی) و تاکسی‌های دوگانه‌سوز ماهانه ۲۰۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای دریافت می‌کنند که البته این میزان برای تاکسی‌های دوگانه‌سوز از آذرماه به ۲۵۰ لیتر در ماه افزایش می‌یابد.

بر پایه طرح مدیریت سوخت کشور به هر آمبولانس ۵۰۰ لیتر سهمیه سوخت در ماه و به تاکسی‌های بین‌شهری بنزینی ۷۵۰ لیتر در ماه و به تاکسی‌های بین‌شهری دوگانه‌سوز ۴۵۰ لیتر در ماه بنزین سهمیه‌ای اختصاص یافته است.

همچنین تاکسی‌های ون شهری پس از صدور کارت می‌توانند ماهانه ۶۰۰ لیتر بنزین سهمیه‌ای و آژانس‌های شهری بنزینی (تاکسی‌ تلفنی) ماهانه ۲۰۰ لیتر و دوگانه‌سوزها ماهانه ۱۲۰ لیتر بنزین دریافت کنند.

در قالب طرح مدیریت مصرف سوخت کشور همچنین برای تاکسی‌های اینترنتی نیز سهمیه سوخت در نظر گرفته شده است که این سهمیه به‌صورت مابه‌التفاوت اعتباری و در پیمایش بیش از ۲۰۰ کیلومتر در کارت‌های بانکی دارندگان این تاکسی‌ها منظور خواهد شد.

بر اساس جزئیات اعلام شده در قالب طرح مدیریت مصرف سوخت کشور، سرویس مدارس نیز می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه سپند آموزش و پرورش در قالب اعتبار و بر اساس پیمایش سهمیه سوخت ماهانه دریافت کنند.

همچنین مطالعه کنید:

پزشکیان: آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست/ با زیارت و شعار مشکلی حل نمی شود

به گزارش کسب و کار نیوز،  «مسعود پزشکیان» در نشست شوراهای آموزش و پرورش که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.