صفحه اصلی / سیاسی / دولت / تندروها ما را با مشکل رو به رو می‌کنند

روحانی در جمع مردم رفسنجان

تندروها ما را با مشکل رو به رو می‌کنند

کسب و کار نیوز - رییس جمهور با بیان اینکه در یک جمعیت هشتاد و خرده‌ای میلیونی اختلاف نظر وجود دارد، تصریح کرد: در این میان تندروها ما را با مشکل رو به رو می‌کنند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جمع مردم رفسنجان با بیان خاطره ای از مردم این شهر اظهار کرد: بعد از فوت مرحوم عظمی بروجردی در سال ۱۳۴۰ دسته جات مختلفی به قم آمدند؛ آن جمعیتی که نظم و شعارشان خیلی گل کرد جمع مردم رفسنجان بود. من از آن تاریخ با این مردم پر تلاش آشنا شدم. بعد از سال ۱۳۵۳ تا پیروزی انقلاب همواره جوانان پرشور و مردم عاشق به راه نهضت اسلامی و امام(ره) را در این شهرستان در زمان سخنرانی هایی که داشتم دیدم.
وی ادامه داد: شهید دکتر باهنر و مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دو چهره شاخص این شهر هستند. چهره هایی سرآمد بودند، قبل از انقلاب آیت‌الله هاشمی را می‌شناختم و بعد از انقلاب در نهادهای مختلف از مجلس و مجمع تا شورای امنیت ملی با ایشان بودم و در طول این مدت سیاست مداری، واقع بینی و خوشبینی این مرد برای همه مردم ایران، مردم منطقه و سراسر جهان را دیدم. همه مردم ایران، منطقه و جهان این چهره خدوم را می‌شناسند.

رئیس جمهور گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی یک روشنفکر دینی بود. عالم روشنفکر یک گام پیش‌تر شرایط جامعه را می‌بیند. آیت الله شهید بهشتی و آیت الله شهید مطهری یک عالم روشنفکر بودند. روشنفکران عالمانی هستند که پیش رو را می‌بینند. فقط زمان حال را نمی بینند. آن زمان که در حوزه علمیه قم نوشتن مقاله و مجله علامت مثبتی نبود آیت الله هاشمی رفسنجانی مجله تشیع را در دهه ۳۰ بنیان گذاری کردند. به قلم شهید آیت الله بهشتی در این مجله نوشته هایی هست.

 روحانی سپس گفت: هفته ای یک شب در محضر شهید بهشتی ، مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی سه شنبه شب ها جلساتی داشتیم و در رابطه با مسائل کشور صحبت می کردیم. وقتی مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، نظر قاطع این بود که مقام معظم رهبری رئیس مجلس شوند. خود آقا نظرشان این بود و استدلال کردند آقای هاشمی رئیس مجلس شوند، ایشان نه سال این مجلس را اداره کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه آیت الله هاشمی یک مدیر بزرگ بود، گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی یک درس مهمی را در مسیر سیاسی کشور به همه یاد داد و آن میانه روی و اعتدال بود. در جامعه ما افکار و سلیقه های مختلف وجود دارد، این طور نیست که همه مثل هم بیاندیشیم. در اینکه چه راهی را انتخاب کنیم و کدام راه ما را به مقصد می رساند اختلاف نظر هست. در یک جمعیت هشتاد و خرده ای میلیونی  اختلاف نظر وجود دارد. در این میان تندروها ما را با مشکل رو به رو می‌کنند. آن راه میانه ای که قرآن به ما دستور می دهد این است که  ما شما را امت میانه رو قرار داده ایم. اعتدال‌گرایی معتدل بودن در عین اهمیت به آرمان ها باید در نظر گرفته شود.

همچنین مطالعه کنید:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

به گزارش کسب و کار نیوز ، «حامد ویس کرمی»، معاون امور تعاون وزارت تعاون، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.