به گزارش کسب و کار نیوز، سید عباس متولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به استقرار این شتابدهنده در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه، اظهار کرد: تیمهایی که ایدههای خلاقانه و قابل تجاریسازی در حوزه سلامت دیجیتال دارند، میتوانند ایدههای خود را به شتابدهنده ارائه کنند و در صورت تأیید ایده در آن مستقر شوند.
وی ادامه داد: تیمهای فوق پس از استقرار در شتابدهنده و دریافت حمایتهای مالی و علمی-آموزشی طی دورهای ۶ ماهه، به پروتوتایپ محصول و مرحله تأسیس شرکت میرسند و در ادامه با جلب سرمایهگذار یا استقرار در مرکز رشد به فعالیت خود ادامه خواهند داد. معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص حمایتها و تسهیلاتی که از سوی شتابدهنده در اختیار تیمهای پذیرفته شده قرار میگیرد، توضیح داد: استقرار تیمها در یک فضای کاری مشترک، اختصاص منتور تخصصی و اعطای کمک مالی برای تهیه تجهیزات و گسترش تیم و پیگیری فعالیتها، برپایی کارگاههای آموزشی و سخنرانیهای تخصصی با حضور استادان و متخصصان برجسته و فراهم کردن فضای لازم برای برگزاری جلسات و نشستهای تیمها از جمله امکانات و تسهیلاتی است که در اختیار آنها قرار میگیرد.
متولیان افزود: در این راستا تاکنون حدود ۱۵ نفر از استادان برجسته ایرانی دانشگاههای خارج کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری به دانشگاه دعوت شده و سخنرانیها و دورههای آموزشی را در حوزه سلامت دیجیتال و کارآفرینی برگزار کردهاند. وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ تیم دیگر در نوبت جذب در شتابدهنده هستند. شتابدهنده «هلثینو» در جذب تیمهای نوآور به دانشگاه علوم پزشکی ایران محدودیتی ندارد و نیمی از تیمهای جذب شده در مرحله اول هم از دانشجویان یا دانشآموختگان سایر دانشگاههای کشور هستند. بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، شتابدهنده «هلثینو» به عنوان نخستین شتابدهنده دانشگاهی کشور در حوزه سلامت دیجیتال روز دوشنبه ۲۲ مهر همزمان با همایش کشوری پوشش همگانی سلامت و با حضور دکتر المنظری، مدیر دفتر مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی و دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی ایران به طور رسمی افتتاح شد. این شتابدهنده از مدتی پیش با جذب ۱۲ تیم استارتاپی فعالیت خود را آغاز کرده است.