سه شنبه , ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / سرخط خبرها / سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی شرکت های فعال در سنگان در احداث جاده
سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی شرکت های فعال در سنگان در احداث جاده

غریب پور در ششمین کنفرانس استیل پرایس مطرح کرد

سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی شرکت های فعال در سنگان در احداث جاده

کسب و کار نیوز - رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان بخشی از تحریک تقاضا برای تولیدات معدن و صنایع معدنی را با همکاری خودروسازان انجام می دهد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، خداداد غریب پور که صبح امروز در ششمین همایش استیل پرایس سخن می گفت،‌ تصریح کرد: اگرچه رشد تقاضا مربوط به حوزه ساخت و ساز است اما ایمیدرو با هدف رشد مصرف تولیدات این حوزه، رابطه برد-برد را خودروسازان ایجاد کرده است. وی افزود: مصرف انواع فلز در خودروسازان کشور سالانه به یک میلیون تن می رسد و در این میان ایران خودرو ۳۱۷هزار تن انواع ورق از فولاد مبارکه خریداری می کند.

وی با بیان اینکه فولاد، صنعت مادر است که سبب توسعه در کشور می شود، اظهار داشت: امروزه شرکت های داخلی نه تنها به توسعه معدن و صنایع معدنی می پردازند که زمینه ساز توسعه بخش زیرساخت ها نیز هستند.

رییس هیات عامل ایمیدرو با تقدیر از مشارکت شرکت های فعال در ناحیه معدنی سنگان، گفت: در حال حاضر سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی با مشارکت شرکت های فولاد مبارکه، سرمایه گذاری پارسیان، احیای سپاهان، بنیاد مستضعفان،‌ فولاد خراسان و … در پروژه خط دوم جاده سنگان-تربت حیدریه آغاز شده است.

طرح خط ریلی ۸۰۰ کیلومتری

وی ادامه داد: توسعه در زنجیره فولاد تنها مربوط به افزایش ظرفیت تولید نیست بلکه اکتشاف و زیربناها را نیز در برمی گیرد. به گفته غریب پور، در صدد ایجاد خط ریلی ۸۰۰ کیلومتری بین سنگان و بافق هستیم و مذاکرات با شرکت راه آهن در حال انجام است.

رییس هیات عامل ایمیدرو به اهمیت اکتشاف اشاره و تاکید کرد: ذخایر کنونی معادن کشور، تا سال ۱۴۱۴ قادر به خوراک دهی به کارخانه ها هستند از این رو با هدف تامین خوراک صنایع در آینده، برنامه اکتشاف را با وسعت بیشتری به اجرا در آورده ایم.

وی افزود: اکنون ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع توسط ایمیدرو در حال اکتشاف است که این رقم مجموع مساحت اکتشاف را به بیش از ۶۰۰ هزار کیلومتر رسانده است. غریب پور ادامه داد: در این برنامه ۱۰۱ پهنه اکتشافی در ۳۰ استان کشور در دست اکتشاف است. به گفته وی، کنسرسیوم بخش خصوصی بخشی از اکتشاف را برعهده گرفته است.

رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: با همکاری بخش خصوصی ۶۵درصد از فعالیت های اکتشافی توسط ایمیدرو انجام می شود.

غریب پور با تاکید بر اینکه ایمیدرو به دنبال تصدی گری نیست، اظهار داشت: این مجموعه به دنبال تولی گری است به طوری که شرایط فعالیت و رقابت در بخش خصوصی ایجاد شود. رییس هیات عامل ایمیدرو با ابراز اینکه این سازمان نقش تسهیل گری و تنظیم کننده دارد و زمین بازی را برای شرکت های خصوصی تعریف می کند، تصریح کرد: امکانات مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی ایران (واقع در کرج)، در اختیار شرکت های معدنی و صنایع معدنی قرار می گیرد تا شرایط توسعه تحقیقات کاربردی بیش از پیش فراهم شود.

وی به همکاری ایمیدرو با مراکز علمی و تحقیقاتی اشاره کرد و ادامه داد:‌ از شرایط “تحقیق برای تحقیق” فاصله گرفته ایم و با تقاضا محور کردن تحقیقات، در حال نزدیک کردن بخش صنعت و دانشگاه هستیم.

رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: فولاد مبارکه در حال حاضر با ۷ شرکت دانش بنیان همکاری را آغاز کرده و امیدواریم در آینده این رقم افزایش یابد و شرکت های دیگر نیز توسعه همکاری با استارت آپ ها را در دستور کار قرار دهند.

غریب پور با اعلام اینکه تولید ورق لوله های بدون درز مورد استفاده صنعت نفت توسط فولاد مبارکه، از افتخارات صنعت فولاد است، گفت: ذوب آهن اصفهان نیز توانسته در تولید ریل، ارزش آفرینی کند و این امر جای تقدیر از یزدی زاده مدیر عامل این شرکت دارد.

وی همچنین خبر داد که امروز صبح مذاکراتی با مدیر عامل شرکت ذوب آهن اصفهان با هدف تامین خوارک سنگ آهن برای مصرف در آن شرکت انجام شد.

فناوری استخراج از معادن در عمق

رییس هیات عامل ایمیدرو اظهار داشت: فناوری استخراج در عمق معادن نیز در دست اجرا قرار دارد و شرکت گل گهر شروع کننده برداشت از معادن عمیق با نوار نقاله است.

وی تاکید کرد: به زودی مرکز استارت آپ حوزه معدن و صنایع معدنی با همکاری دانشگاه های کشور راه اندازی می شود.

جهش تولید فولاد ایران

وی در بخشی از سخنان به جایگاه جهانی صنعت فولاد اشاره کرد و گفت: ارزش افزوده این صنعت به ۲۹۰۰ میلیارد دلار می رسد که این رقم ۳٫۸درصد از تولید ناخالص دنیا را تشکیل می دهد.

غریب پور با یادآوری اینکه جنگ تجاری دنیا از فولاد آغاز شد، اظهار داشت: حلقه نخست صنعت، از فولاد شروع می شود. وی گفت: سال ۲۰۱۷ ایران در رتبه سیزدهم تولید فولاد قرار داشت که در سال گذشته ایران رتبه یازدهم را به دست آورد.

به گفته غریب پور، ایران در سال ۹۹ به ظرفیت تولید ۴۱ میلیون تن فولاد دست می یابد و با روند کنونی، پیش از سال ۱۴۰۴ به هدف ایجاد ظرفیت ۵۵ میلیون تنی خواهیم رسید. وی افزود: ایران سال گذشته با استخراج ۸۵ میلیون تن سنگ آهن، ۵۲ میلیون تن کنسانتره از این ماده معدنی تولید کرد.

رییس هیات عامل ایمیدرو پیش بینی کرد که تا پایان سال جاری صادرات فولاد به مرز ۱۱ میلیون تن برسد.

همچنین مطالعه کنید:

انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی

به گزارش کسب و کار نیوز ، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.