صفحه اصلی / اقتصادی / بورس / صندوق جسورانه پارتیان، با هدف سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های فینتک و هوش مصنوعی، اعلام حضور کرد
صندوق جسورانه پارتیان، با هدف سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های فینتک و هوش مصنوعی، اعلام حضور کرد

نسشت خبری پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه پارتیان:

صندوق جسورانه پارتیان، با هدف سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های فینتک و هوش مصنوعی، اعلام حضور کرد

کسب و کار نیوز - همزمان با آغاز پذیره‌نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه پارتیان، مدیران و مؤسسان این صندوق امروز در یک نشست خبری در محل شرکت فرابورس ایران، پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بودند.

 

به گزاش کسب  کار نیوز، در ابتدای این نشست دکتر علی رسولی‌زاده مدیر عامل شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت، سرمایه صندوق را ۲۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۲۰۰ هزار واحد سرمایه‌گذاری بیان کرد که ۱۵% از مبلغ هر واحد سرمایه‌گذاری در زمان پذیره‌نویسی و مابقی آن طی ۳ سال توسط سرمایه‌گذاران تأدیه می‌گردد. صندوق پارتیان هفتمین صندوق جسورانه‌ است که در بازار بورس پذیره‌نویسی می‌شود و مدیریت صندوق را شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت بر عهده دارد.

وی ادامه داد: صندوق پارتیان بر اساس اساسنامه و امیدنامه خود، مجاز به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌هایی است که در بورس عرضه نشده‌اند. در عین حال صندوق می‌تواند در مقاطع زمانی بین هر نوبت تأدیه سرمایه تا تزریق سرمایه به استارتاپ‌ها، بخشی از سرمایه را در اوراق بهادار سرمایه‌گذاری کند. شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت، کارگزاری گنجینه سپهر پارت و یک شخص حقیقی، مؤسسین صندوق را تشکیل می‌دهند و اولویت صندوق، سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های فینتک، هوش مصنوعی و پردازش کلان داده‌ها است.

وی در ادامه توضیحاتی درباره شرکت پارت، مجوزهای شرکت و زیرساخت‌های فناورانه توسعه داده در این شرکت در حوزه فینتک و هوش مصنوعی ارائه کرد که این ظرفیت‌ها، هم‌اکنون در دسترس استارتاپ‌های این حوزه قرار گرفته است.

در ادامه نشست محمد میلانی مدیر سرمایه‌گذاری صندوق پارتیان توضیحاتی درباره نحوه سرمایه‌گذاری و فعالیت صندوق ارائه کرد. وی در تشریح این موضوع افزود: صندوق پارتیان در مراحل اولیه رشد استارتاپ‌ها (Early Stage) و با مبالغی بین ۱ تا ۳ میلیارد تومان در هر استارتاپ سرمایه‌گذاری می‌کند. سرمایه صندوق در ۳ سال اول تأدیه می‌شود، در پنج سال اول سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها انجام می‌شود، و از سال چهارم تا هفتم، دوره خروج صندوق از استارتاپ‌های پرتفولیو خواهد بود.

وی همچنین با ذکر این نکته که ساختار، ساز و کار و شیوه اداره صندوق‌های جسورانه (VC) بسیار متفاوت با سایر انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری است، توضیحاتی درباره اقدامات شرکت پارت در یک سال گذشته در این حوزه و همچنین نحوه مدیریت ریسک صندوق بیان داشت.

در پایان مهندس محمد کمساری رئیس هیئت مدیره شرکت پارت درباره شرکت پارت و رویکرد آن به سرمایه‌گذاری جسورانه افزود: شرکت پارت با در اختیار داشتن ۴۰۰ نفر جوان نخبه با متوسط سنی ۲۹ سال، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در فناوری‌های نو انجام داده است. ما به دنبال حفظ سرمایه‌ها هستیم و مهم‌ترین سرمایه کشور، سرمایه انسانی و جوانان نخبه‌اند. ما با همین دیدگاه صندوق جسورانه پاریتان را راه‌اندازی کرده‌ایم تا بستری برای حمایت از سرمایه‌های انسانی کشور و استارتاپ‌های نوآور فراهم آورده باشیم.

لازم به ذکر است پذیره‌نویسی صندوق پارتیان با نماد «پارتین» از ششم مهرماه در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس آغاز شده و تا ۱۵ مهر ماه ادامه دارد.

همچنین مطالعه کنید:

خودرو رکورددار دریافت ارز نیما در بین صنایع

به گزارش کسب و کار نیوز ، طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی بانک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.