صفحه اصلی / اقتصادی / بازرگانی و تجارت / ژاپن و آمریکا توافقنامه تجاری امضا کردند
ژاپن و آمریکا توافقنامه تجاری امضا کردند

ژاپن و آمریکا توافقنامه تجاری امضا کردند

کسب و کار نیوز - تلویزیون دولتی ژاپن گزارش کرد مذاکرات تجاری ژاپن و آمریکا به ثمر رسیده و دو طرف به یک توافق نهایی دست یافته اند به طوری که «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن و «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا هم پس از تایید این توافق، یک بیانیه مشترک امضا کرده اند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، «ان.اچ.کی» روز پنجشنبه گزارش کرد آبه در این نشست گفته است وقتی این پیمان به اجرا دربیاید بدون شک به تقویت سرمایه گذاری ژاپن در آمریکا و توسعه روابط اقتصادی دوجانبه کمک خواهد کرد من مطمئنم این پیمان هم به نفع ژاپن و هم به نفع آمریکا خواهد بود.

ترامپ هم در این نشست گفت: اکنون تعرفه های ژاپن بر گوشت گاو، گوشت خوک، گندم، پنیر، ذرت، شراب و محصولات دیگر از آمریکا به میزان قابل توجهی کاهش یافته و یا کاملا برداشته خواهد شد این یک پیروزی بزرگ برای کشاورزان، دامداران و پرورش دهندگان آمریکایی است و این برای من بسیار حائز اهمیت است.

بر اساس این توافقنامه ژاپن بازار خود را تا حدی که از گستره پیمان تجاری اقیانوس آرام فراتر نرود، بر روی محصولات کشاورزی آمریکا باز می کند.

ژاپن تعرفه بر گوشت گاو آمریکایی را از میزان کنونی ۳۸.۵ درصد کاهش خواهد داد بر اساس این توافق، این تعرفه در نهایت به ۹ درصد کاهش خواهد یافت تعرفه ها بر گوشت خوک آمریکایی نیز کاهش می یابد.

هر دو طرف به مذاکره درباره تعرفه ها بر خودروها و قطعات خودرو ادامه خواهند داد ژاپن می خواهد که آمریکا این تعرفه ها را بردارد.

در بیانیه مشترکی که توسط رهبران ژاپن و آمریکا به امضا رسید، آمده است آمریکا از اعمال تعرفه های بیشتر بر واردات خودروهای ژاپنی خودداری خواهد کرد.

ژاپن و ایالات متحده در توافق نامه دیگری توافق کردند از وضع تعرفه های مبادلات فرامرزی داده های الکترونیکی از جمله موسیقی فیلم و بازی خودداری کنند.

آن ها همچنین چنین تبادلاتی را ممنوع یا محدود نخواهند کرد روح این تعهد ترویج تجارت آزاد بین ژاپن و ایالات متحده در تجارت آنلاین و سایر کسب و کارهای دیجیتال است.

هدف این پیمان سهولت کار شرکت های فناوری اطلاعات برای انجام امور تجاری است هیچ یک از کشورها نمی تواند شرکت ها را مجبور کند که به عنوان پیش شرط فروش محصولات در کشورشان کدهای منبع و الگوریتم های خود را به اشتراک بگذارند.

این دولت ها همچنین هرگونه الزام به اینکه شرکت ها سرور ها و مرکز داده ها را داخل آن کشور برپا کنند را از شروط انجام امور تجاری در آنجا حذف کردند.

تحلیل گران می گویند از آن جایی که شرکت های فناوری اطلاعات دنیا از جمله گوگل، آمازون، فیسبوک و اپل در آمریکا قرار دارند این قوانین به نفع واشنگتن است.

از آن جایی که برخی اقتصادهای نوظهور در حال افزایش قوانین حمایتگرایانه هستند، ظاهراً توکیو و واشنگتن قصد دارند تا پیشرو تنظیم قوانین بین المللی در زمینه فناوری اطلاعات در دنیا شوند.

 

همچنین مطالعه کنید:

عرضه اولیه سهام نخستین شرکت دانش‌بنیان

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل فرابورس ایران با بیان این‌که به زودی عرضه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.