به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,کورش میرزایی اظهار کرد: در سال جاری ۱۷ مزرعه در وسعت ۱۸۷ هکتار مفید زیر کشت میگو پرورشی قرار گرفت و پرورش دهندگان در این سطح میگو برداشت میکنند.
وی افزود: میگوهای تولیدی خوزستان از نوع وانامی است که رشد سریع، بازماندگی بالا و مقاوم بودن به بیماریها از مهمترین ویژگیهای اینگونه است.
معاون آبزیپروری اداره کل شیلات خوزستان با بیان اینکه افزایش هزینههای تولید و بروز بیماری لکه سفید در بخشی از استخرها در کاهش برداشت میگوی پرورشی تاثیرگذار بوده است، تصریح کرد: پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن میگو از مزارع پرورشی چوئبده آبادان برداشت شود .
میرزایی خاطر نشان کرد: میگوی تولیدی در مجتمع پرورش میگو چوئبده به علت عدم استفاده از آنتی بیوتیک و مواد شیمیایی در طول دوره پرورش، دارای کیفیت و بازارپسندی بالایی جهت صادرات است.
وی گفت: برداشت میگو از مزارع پرورشی چوئبده آبادان تا نیمه مهرماه سال جاری ادامه دارد.
معاون آبزیپروری اداره کل شیلات خوزستان عنوان کرد: همچنین در سال جاری با حمایتهای شیلات خوزستان و در راستای ایجاد تنوع گونهای و ایجاد رونق تولید و استفاده از ظرفیتهای بالقوه مجتمع چوئبده، تعداد ۱۴ مزرعه در سطحی معادل ۷۸ هکتار نسبت به پرورش ماهی سی باس اقدام کردند.
وی گفت: برآورد میشود حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن از این گونه تجاری برداشت و به بازارهای داخلی و خارجی ارائه شود.